Sügisene väljasõit kolleegidega

Meie ettevõttes on võimalik kord aastas oma osakonnaga midagi koos ette võtta. Eelmisel aastal käisime Lätis jäätise- ja õllevabrikus. Seekord külastasime oktoobri keskel Pootsi veinimõisa ja Tõstamaa mõisa ning õhtustasime Varbla sadamas.

Pilte ma tegin ülivähe, aga need saagu siis kajastatud.

Pootsi veinimõisas oli väga põnev kuulata peremehe jutustust mõisa ja tema pere ajaloost, saime mitmeid jooke degusteerida ja otse loomulikult oli vaja kaasa ka osta 😛 Rabarberi vahuvein on minu lemmik, rabarberi ja ebaküdoonia limonaadid olid ka väga head. Lisaks oli seal parasjagu üks näitus ja ma leidsin sealt maali, mis väga meeldis. Hind muidugi selline, et osta ei soovi, õnneks pole mul kodus kuskile selle jaoks kohta ka. Aga ilus sellegipoolest 😀

Tõstamaa mõisa me sisse ei saanud, sest koroona. Aga nende projektijuht rääkis meile ülipõnevaid lugusid mõisast. Pilte ma ei teinud ühtki.

Varbla sadamas asuva restoran Groot söök oli imemaitsev. Lisaks oli neil nunnu koer, keda teised kolleegid ohtralt pildistasid… Mul pole ühtki koerapilti. Isegi eelroast pole, sest see oli udune 😀 Aga kinnitan, et veise carpaccio oli absoluutselt imeline ja mul õnnestus seda kaks portsu süüa, sest ühele kolleegile ei meeldinud 😀

Mina võtsin magustoiduks pavlova, mis oli täitsa hea, aga natuke kahetsen, et midagi muud ei valinud, sest kuuldatavasti olla nii tiramisu kui crème brûlée olnud imehead.

1 thought on “Sügisene väljasõit kolleegidega”

  1. Kutsikapilte võin jagada. Ma olen veel kaks korda juba Pepe juures söömas käinud, Tiramisu on endiselt ülim ja kreembrülee ka 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top