Puhkuse kokkuvõte

Möödunud kahe nädala jooksul:

  • lugesin läbi 10 raamatut
  • vaatasime perega 8 filmi
  • panin kokku 2 puslet
  • kirjutasin 14 blogipostitust
  • vaatasin tuvastamata arvu oma lemmik youtuberi videosid (ta alustas nendega 2010 ja mina olen teda “järele vaadanud” alates kevadest, praegu omadega kuskil 2017 alguses, värskem sisu on jooksvalt kõrvale vaadatud… ma kirjutan temast kunagi pikemalt, ma luban – ta on vaimustav!)
  • lugesin Epu blogi selle algusest 2010 kuni 2015 juulini
  • silitasin lugematul hulgal kasse

Oleks tahtnud kõike veel rohkem jõuda, aga all in all, hea puhkus 😀 Asjalikke asju sai tehtud äärmiselt vähe – täpselt nii, nagu puhkuse ajal peabki. Inimestega kokku saada ei jõudnud nii palju, kui plaanis oli – uue aasta temperatuurid seda just ei soodustanud 😀 Aga mis seal ikka… Siis mõni teine kord.

Igatahes – uue aasta esimesed 20 kassipilti kah! Kõige nunnum seeria jääb veel oma aega ootama, liiga palju head kraami pole korraga hea 😛

See pilt on tehtud 1. jaanuaril. No kas saaks olla ideaalsemat aasta algust, ah?!? 😀 Juhin tähelepanu ka sulnitele kuuseokastele tagaplaanil… Nii juhtub, kui novembri lõpus juba kuusk tuppa tuua… Aga never mind, see oli seda täiega väärt 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top