Welcome to London!

Nüüd on mul siis ametlikult puhkus ja sellest tulenevalt ka netitu olek. Iga päev keerleb mitu asja peas, millest blogi kirjutada, aga nüüdseks on kõik mõtted kas ununenud või vananenud.

Igatahes – tatatataa – Pips jõudis eile kohale! Ja tõi nänni… 😛

Ilm läks Pipsi saabumise ajaks muidugi sobivalt s*taks, eile oli veel enam-vähem, aga täna on allpool igasugust arvestust – vihm ja löga.

Eile õhtul tutvustasin Pipsi Oxford Streetiga, mis ei jätnud talle absoluutselt mitte mingisugust muljet. Mulle seal ka muide ei meeldi – liiga palju inimesi ja igavad poed. Mulle meeldib rahulikult shopata, mitte sellises massis. Mingi päev lähme hoopis Croydonisse. Ja siis muidugi Camdenisse.

Täna tulime Murakale külla. Ja ausalt, mitte et mul oleks olnud erilisi plaane, aga seda ma nüüd küll ette ei kujutanud, et ma kuskil väikelinnas shopates sada naela laiaks löön. Murakal oli vaja ühele oma lapsele sünnipäevakinki osta ja seega läksime Horshamisse, seal oli aga igasuguseid riidepoode ka…

Tulemus: kaks paari pükse, seelik, pesu, kaks märkmikku, kaart, peapael, sõrmus ja kõrvarõngad.

Hullult rahul olen, peab siiski mainima. Seelikut tahtsin ammu ja püksid… Püksid… Te ikka teate, KUI pikad jalad mul on??? Eestist pükse otsida on suht lootusetu, kord aastas enam-vähem okei raha eest EHK midagi leiab ja üle tonni makstes saab vast teksad iga kell, aga nii palju ma põhimõtteliselt ei maksa. Nüüd siis £20 ja £28 – mitte just kõige odavam, aga see fakt üldse, et MINA leidsin endale ühe päevaga kaks paari parajaid pükse… Halleluuja! Tall section, mu arm.

Okei. Tibijutu lõpp.

Kuna ma olen juba tund aega Muraka arvutis erinevate pilditöötlusprogrammidega võidelnud (tal pole Photoshoppi ja mina muid ei tunne), siis annan nüüd alla ja lähen piinlikkusest punastades tagasi seltskonda. Kui kunagi oma läpakaga netti saan, siis pikemalt 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top