Nov 132006
 

Ja kui sa pärast kõike seda pühendad tollele neiule veel ühe sellise sissekande, hakkavad isegi tema meessoost sõbrad sind idioodiks pidama.

Enda ja teiste kommentaaride kustutamine ei näita ka just kuigi heast küljest. Ma vaatasin, et ta on absoluutselt kõik mu kommentaarid oma blogi alt ära kustutanud ja neis polnud mitte midagi erilist. Tõde peab ikka tõesti väga valus olema…

Kõigele lisaks kustutas ta ära ka kõik kommentaarid, mis ta minu blogi alla nonde kolme nädala jooksul kirjutanud oli, välja arvatud mõned, mis vist lihtsalt kahe silma vahele jäid… Ning otse loomulikult kõik need, mis ta kirjutas poolanonüümselt – küll õige nimega, aga ilma oma blogi lingita. Nagu kõik ei teaks nagunii, kellega tegu on. Oh püha lihtsameelsust!

Kuidas saab inimene, kes paistab alguses tõesti väga normaalne ja intelligentne, osutuda nii tuhmiks?

Pärast seda, kui ta mult eile õhtul ikka veel küsis, MIS TA SIIS IKKAGI NII VALESTI TEGI, jäi vaid üks mõte: kas ta on loll või mängib lolli? Sest minu arust lihtsalt EI SAA nii idioot olla. Aga noh… Võib-olla siis saab.

Olen pettunud.

EDIT: Tegelikult on vaid kaks varianti: kui ta tõesti arvab, et ei teinud midagi valesti, siis ta ongi idioot ja sel juhul pole midagi parata. Kui ta aga sai aru ja õigustab ennast, siis… On see lihtsalt lame. Ma jõudsin järeldusele, et ei viitsi isegi solvuda.

  9 Responses to “Kuldsed õpetussõnad, vol 2”

 1. Aa teen ettepaneku talle silt külge riputada “idioot”. Siis teaksid kõik hoiduda või mis :D

 2. …idioot poisi poolt.

 3. …idioot poisi poolt.

 4. Ma tükk aega mõtlesin, kas peaksin avaldama nende autori poolt kustutatud kommentaaride sisu või mitte, sest mu blogi on juba niigi ärapanijaks läinud. Aga siiski. Ilus poiss, kui sa julgesid seda mulle MSNis öelda, siis kurat, julge ka oma kommentaarid alles jätta.

  Sisu oli siis kokkuvõtvalt järgmine:

  sa oled nagu petta saand külaeit, kes ei saa üle et sind kõige vingemaks ei peetud ja nüüd siis kellad seda mööda küla ja otsid oma õigust ning hädaldad ja nimetad kõikvõimalike nimedaga.

  ehk ei ole su elukutsevalik vale.

  Tõde ongi valus, proovi sellest üle olla.

  (tõde oli nähtavasti nii valus, et selle kuulutajal endal hakkas ka pärast kommenteerimist häbi)

 5. ja tead, meil on veel ühiseid tuttavaid….fille näiteks :D

 6. Tean, Risto rääkis mulle ;) Ta küll ei teadnud nime, aga kuna sinu ja minu ainsad ühised sõbrad Orkutis, kes antud kategooria alla sobisid, olid Kanters ja Fille, polnud mitte mingit kahtlust, sest Kantersi asjast eriti ei teata :P

 7. et kantersiga ka asi või :D No oled sa vast tüdruk :P

 8. Ei, Kantersiga pole tegelt muud asja, kui see, et me jagame voodit, kui ta Tallinnas on ja ma ähvardan temaga iga kord seksida. Tegudeni pole veel jõudnud :P

 9. oi, vaene kanters :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.