Nov 282006
 

Tahaks alustada uut aastat puhtalt lehelt. Natukene positiivsemalt, natukene rahulikumalt, natukene vähem avalikult. Tahtsin kolida oma blogi kuskile, kus saab postitusi soovi korral parooli alla panna. Otsisin, aga ei leidnud kohta, mis seda võimaldaks ning oleks ühtlasi visuaalselt sama nauditav ja nii lihtne/mugav kasutada, kui seda on Blogger. Koledad kujundused olid. Sellest mulle piisas.

Järelikult jään ootama aega, mil siinsamas blogipesas saab hakata asju paroliseerima (heh, mõtlesin uue tegusõna välja :P). Seniks annab vist osasid oma poste nähtamatuks muuta (kuniks paroliseerimise võimalus tekitatakse) save as draft meetodil (teoorias vähemasti, praktikas pole veel proovinud).

Mõtlesin, kas peaks blogi kirjutamise hoopis ära lõpetama, aga kardan, et ei suudaks – virtuaalne ekshibitsionism on saanud osaks minust. Mulle meeldib avameelsus, paraku kipun aeg-ajalt liiale minema (räme masendus -> nutt ja hala/liigsed detailid). Selleks olekski vaja võimalust vajadusel ligipääsu piirata. Ainult nendele, kes julgevad mulle tunnistada, et loevad mu blogi. Sellest piisaks, et password saada. Ma arvan :P

Sellised mõtted siis. Tõenäoliselt teen teoks ka. Mul on veel kuu aega asjatamiseks.

Oli mõte oma blogi nimi ka ära muuta, aga avastasin just, et keegi Hollandi värdjas on mu nime ära võtnud. Grr!

*ei suuda oma nördimust taltsutada*

Võib-olla peaks siiski htmli selgeks õppima, täitsa ise kuskile blogi kujundama ja…

Kuidas seda õppida saaks? Kes õpetaks?

  2 Responses to “Tavalised aastalõpu mõtted”

  1. ega need mõtted nüüd minusuguste salalugejate pärast ei tulnud? võisid vist tulla küll…

  2. Sina oled äge salalugeja :P Mitteägedaid ma peale ühe ei tea, aga kindlasti on neid veel.

    Mõte tuli pigem sellepärast, kuna mõned inimesed arvavad, et ma avameelitsen liiga palju. Võib-olla tõesti. Eks näis. Enne ei viitsi nagunii midagi teha, kui Bloggeris paroliseerimine olema saab :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.