Miks?

Miks tuuakse meile 19 kasti kaupa? (mis siis, et enamik neist suht väiksed, räme ikkagi)

Miks paneb Hansa liising oma klientidele näkku ja mind seepärast piinlikkust tundma? (aga vähemalt üks Kaupsi kinkekaart on juba olemas, nii paljugi nende kasuks)

Miks tahavad kõik inimesed detsembris tarbida, tarbida, tarbida? (Et meile käivet teha? See on muidugi hea…)

Miks on mul jälle ilma igasuguse põhjuseta süda kogu aeg natukene paha, nii et süüa õieti ei saa? (kõigile naissoo esindajatele ühise igakuise füüsilise nähtuse hiljutise lõppemise põhjal ei saa võimalikku (pigem nagunii võimatut) rasedust süüdistada, tänan küsimast)

Miks ei ole mul käepärast pikka pandavat poissi, kes rahuldaks mu vajadusi? (töötav wifi, hea seks etc)

Kuidas on võimalik, et sain reedel pea kümme tonni palka, aga järgmise palgapäevani on elamise (loe: söök, alkohol, riided, peod, jõulukingid etc) raha 580 krooni? (viimane Egiptus, krediitkaart, mõned ettenägematud kulutused (loe: lehmadega põll, Muraka lahkumispidu), üür, kosmeetik, pillid, Ekspress, õppelaen, mobiil etc)

Sõbrad, jõulukinke te see aasta ei saa! Mitte keegi! Aga seitset teist õnnistan ma kaardiga (sest just nii palju kaarte ma hiljuti ära ostsin) ja piparkoogid tulevad ka (söön kasvõi kuu lõpuni makarone!). Videomaki pean maha müüma (ammu oleks tulnud seda teha, aga ma lihtsalt ei viitsi tegeleda), siis saan ehk kuu lõpuni kuidagimoodi läbi. Te ju teate mu püha uskumust, et aasta lõpuks pean olema plussis, mitte miinuses. Krediitkaart EI OLE seekord lahendus. Kuuske vist see aasta siiski ei tule…

Aga muidu, tsiteerides Dakit: elu on lill.

*Tikker ohkab nukralt ja läheb tema kohta hirmuäratavalt vara magama* (tööpäev pidi vist tõesti ränk olema)

1 thought on “Miks?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top