Frustreeriv

Keegi tarkpea võiks ära seletada, miks minu turvatud buduaari wifi võrgust sai järsku mitteturvatud default, ehkki MINA ei näppinud midagi. Keegi tarkpea võiks ära seletada, miks ruuteri tehase seadete taastamine ei mõju passwordile, mille Rainer kunagi pani. Keegi tarkpea võiks ära seletada, miks ma ei suuda idiot guide‘i abiga oma wifi võrku jälle üles saada.

KEEGI TARKPEA VÕIKS TULLA JA MU WIFI TÖÖLE PANNA!!!

Seni istun kaabli otsas ja frustreerun.

Appi?

4 thoughts on “Frustreeriv”

 1. Hoia reset nuppu pastaka abil 10 sekundit all – siis peaks kõik täitsa nulli minema. Edasi määra ära lubatud MAC aadresside list – sinna pane ainult oma ja sõprade masinad, sest muidu võib keegi läbi wifi tungida süsteemi ja ta parooli alla panna. Mul õnestus hiljuti üks ruuter parooli alla panna isegi kaughaldusega internetist lähenedes – ühtki parooli polnud ees. Enamikus kohtades nii kuri plaan kukub läbi.

 2. Idiot guide ei rääkinud kümnest sekundist midagi, p*rsse küll, mis nad eeldavad, et ma olen geenius v? Ma enivei TEAN seda parooli, lihtsalt tahaks, et muud seaded nulli läheks. Ma ei taha panna enda ja oma sõprade masinate aadresse kuskile, ma tahan, et oleks nii nagu enne – tuleb keegi, tahab netti, võrk küsib passwordi, mina annan selle, edaspidi on okei.

  Ja ma siiani ei saa aru, kust kuradi kohast see unsecured default võrk üldse välja ilmus või kas see üldse midagi tähendab. Buduaar on ka alles, lihtsalt mu läppar mingist hetkest connectis hoopis defaulti. Enivei, vahet pole, ma ju resettisin seal nagu jõudsin, nüüd pole enam üldse mingit võrku 🙁

  Lontu, tule külla 😛

 3. Elementaarne Watson: keegi naaber pani lolli peaga yles “default” võrgu.
  Miskipärast ronis sinu läppar selle külge.
  Oma WiFi resettisid sa täiesti ilmaaasjata.

 4. Näedsa siis 🙂 Ma ei ole arvutiasjanduses üldse nii tume tegelikult, lihtsalt wifiga ei ole veel väga sina peal.

  Eks ma enne küsisin nõu ka, kui resettima hakkasin, aga eriti targemaks ei saanud. Default võrk oli lihtsalt max leviga, minu loogika kohaselt võiks naabri wifi sutsugi nõrgem olla. Ja tol hetkel mu arust Buduaari ei näidanud üldse (Maris eile oma läpparis nägi, sisse ei saanud…)

  Et kas siis erakordselt loll naaber või olen ise erakordselt loll. Nii ehk naa pean mõne poisi külla kutsuma. Lepp siin juba pikemat aega lubab, vaatame, kas asjast asja ka saab 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top