Feb 042007
 

Elektroonilist valijakaarti on Teil võimalik tellida kuni 31. jaanuarini 2007.a.

Jäingi hiljaks. Tüüpiline. Enda süü, et varem uurida ei viitsinud. Aga olgu peale – e-valida saan ikka. Järgmine kord üritan siis õigel ajal asjale pihta saada.

Mul olid üleeile jälle jõulud. Jõuluvana tõi mulle ID-kaardi lugeja. Nüüd ma mängin sellega. Äge on.

Kui kunagi EPL-ist seda artiklit lugema sattusin, siis muidugi irvitasin irooniliselt kommenteerijatega kaasa, aga mõtlesin samas, et iseeenesest poleks paha, kui mul ID-kaardi lugeja olemas oleks. Reaalselt selle muretsemiseni poleks ma tõenäoliselt aga niipeagi jõudnud. Jõuluvana on tegija.

Kui nüüd keegi veel asja Firefoxis ka toimima paneks, oleks ma täiesti rahuldatud. Aga olgu, õilsa eesmärgi nimel võin vahel ka Idiot Exploreri avada.

Nii et võite 4. märtsil nüüd hoopis mulle ID-kaardiga külla tulla. Joome ennast kõik täis ja hakkame valima :D

Valimistest ja poliitikast rääkides – minu blogi on rakendatud propagandavankri ette. Mõtisklesin tükk aega kõheda tunde üle, mida see minus esialgu tekitas, ning jõudsin lõpuks järeldusele, et mul on täiesti suva. Ma võin rohelisi ka reklaamida, vabalt. Lihtsalt mainiks veelkord ära, et ma ei tea nende valimisplatvormist suurt midagi (noh, nimi räägib küll enda eest, aga detailidega ma kursis pole) – neil on Villu Tamme ja sellest mulle piisab. Lisaks räägib nende kasuks ka see, et nad pole noore ja rohelise (irw) erakonnana jõudnud veel oma marki täis teha. Noh, elame-näeme – me ju kõik teame, mis Res Publicast sai (*muigab kurjakuulutavalt*).

  6 Responses to “Pähh”

 1. Jajah. Alati rynnatakse ikka laua alt.
  Sa seda sissekannet kah lugenud oled? ;)

 2. Nüüd olen (6)

 3. Vaata ette Tikrike, et ma sind sõnast ei võta. Vaata kui tulengi 4. jooma. Jooma on Offf ometi alati valmis. Võib-olla leian IDioodikaardigi üles.

 4. Võid tulla küll. Kui lubad, et Keskerakonda ei vali ;)

  (Ei, ma ei tahtnud solvata. Ma nii igaks juhuks ja teistele hoiatuseks. Keskerakonna pooldajad valimiste päeval minu ID kaardi lugeja ja veinipudeli juurde ei pääse)

 5. Ma loodan, et Iseseisvusparteid ikka tohib valida. Eks ta selline natuke mõttetu tegu ole, aga Tammsaare Tiitu oleks justkui imelik valida ja muud ka kedagi valida pole. Strandbergi ja Martinsoni rahateenimisprojekti ma ometi valima ei hakka… enne või ninasarvik. See vähemalt on ausalt pätt och kaabak erinevalt “roheliste” sildi alla kogunenud ärimeeste pundist.

 6. Peaks siis ka ehk tulema.
  ärimees või nii.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.