Mar 212007
 

Mida teile veel kirjutada ;)

Esiteks. Limewire. See on faking düsfunktsionaalne proge! Mu meelest on seda alati hullult kiidetud, aga ma tõesti ei saa aru, miks. paar aastat tagasi üritasin seda kasutada. Tõmbasin umbes viis filmi. KÕIK olid valed! À la filmi (st faili) nimi on… Ütleme Charlie inglid. Ja film ise on hoopis nt Kuidas grinch varastas jõulud. Absurd!

Ma siis paar päeva tagasi mõtlesin, et katsetan taas korra, sest seni kasutasin ainult uTorrentit ja seal mind huvitavat filmi ei olnud. Seekord sain isegi õige filmi… Ainult et… POOLE sellest. Ja kuskilt ei lugenud välja, et CD 1 of 2 vms, nagu normaalselt võiks kirjas olla. Proovisin teist filmi tõmmata, nimi ja film klappisid, aga oli taas ainult pool filmist ning sellel polnud häält. Ja kõik need failinimed on seal sama düsfunktsionaalsed, nii et ma ei oska välja lugeda, kust ma esimese poole saada võiks. Trots tekib juba ausalt öelda. Lasen vist selle proge jälle maha. Mingit… Bittorrentit peaks proovima. Kunagi. Kui viitsin.

Teiseks. Windows Media Player! Raisk, kui rõvedalt düsfunktsionaalne. Suisa öökima ajab. Ma üldiselt ignoreerin seda. Aga kuna mu mp3-mängija peale ei saa muud moodi faile panna, siis ma olen sunnitud juurdlema, kuidas kuradi päralt saab teha playliste. Ma vähemalt ARVAN, et kui ma teen playlisti ja konverdin selle oma mängijasse, siis see funktsioneerib seal kui kaust. Sest niisama kausta ei saa ma ju arvutist valida, et seda mängijasse konvertida. Ainult üksikuid faile. Ja ma ei oska seal kuradi Media Playeris playlisti teha. Proovisin… Pean kuskilt media libraryst midagi valima. Seal näitab ilmselt seda muusikat, mis mul arvutis olemas on. Aga kummaliselt. TRA! Vastik mängija. Ei tasu ikka välimuse järgi asju osta. Või noh. Ma tõesti ei osanud ettegi kujutada sellist asja. P*sk.

Keegi võiks tulla ja mind koolitada. Tegelikult äkki aitaks juhendi lugemine. Mängijal on see olemas küll. Aga ma ei viitsi.

Kolmandaks. BSplayer. Seda ma armastan. Aga nüüd on nii, et mingi uus versioon on vist s*tta täis ja norm versioon maksab. Ma täpselt ei mäleta, see oli ammu, kui teemat uurisin. Igatahes oleks mul vaja seda… Parooli, noh… Et Prod kasutada. Aga ma olen blond ja ei oska netist otsida. Tean küll, et kõike saab. Või siis oleks vaja mingi veits vanema versiooni (mis pole veel s*tta täis) installifaili. Ma septembris küsisin erinevatelt inimestelt, kellelgi polnud. Googeldada üritasin ka, ei leidnud. Lõpuks kellegi abiga leidsin mingi koha, kus on igasuguste progede vanemad versioonid, aga see töötab düsfunktsionaalselt. Ehk siis nii, et mul on ikoon desktopil ja kui ma selle lahti teen, siis saan valida, et open file… Ja vaadata asju. Aga parema hiireklõpsuga failil ja open with… Ta lihtsalt ei näita, et mul selline proge üldse olemas oleks. Kui te nüüd saite aru, mis ma mõtlen. Aga mulle meeldiks, kui kõik videofailid topeltklikist BSplayeris avaneks, mitte et ma pean selle enne lahti tegema ja sealtkaudu… Praegu on mu videofailide vaikimisi näitajaks… Windows Media Player. Võeh!

  4 Responses to “Välja mõtlesin!”

  1. nih, Limewirest ei tõmmata filme – see on ainult laulude tirimiseks. Ja ainult mp3 formaadis. Kui sa seda lollakat sõna enam ei kasuta siis ytlen, kust bs player saada ;).. nu ok.. siit.

  2. VLC on parem ja ilusam – lihtsam kasutajaliides, kindel värk koodekitega …

    Ja torrentist saab kõike – lihtsalt vaja palju ilusaid torrentsaite läbi kammida. Nii avalikke nagu torrentspy ja piratebay kui ka registreerimisega töötavaid.

  3. VLC? Aga BSplayeri sain tööle :D Tänud!!!

  4. mina kasutan ka VLC-d juba mitu head aastat. siiani pole ühtegi koodekit vaja läinud ja poolikuid faile mängib ka kui vaja. soovitan!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.