Apr 022007
 

223 pilti… Ja ma nägin kõvasti vaeva, et 44 sellele numbrile vähendada.

Mulle tõesti meeldib siin olla. Mulle meeldib see väike küla ja see loodus ja need ilusad kirikud ja need sõbralikud inimesed. Ma päriselt ei kujutaks ette, et Eestis selline asi toimuks. Tähendab, kindlasti toimub igasuguseid taolisi üritusi, aga see kõik oli nii lihtne ja loomulik ja ilus. Perekonnad… Vanemad ja nende lapsed ja muud loomad nagu au pairid ja päris kontvõõrad nagu mina. Kui jätta kõrvale fakt, et seelik polnud päriselt see, millega mülgastesse matkama minna (aga pükse mul kaasas polnud), siis oma saapaid hakkasin ma päriselt armastama (mitte et ma enne poleks seda teinud).

Ühesõnaga oli mingi 30 kanti rahvast… 10 siia-sinna, ei lugenud. Matkasime, jõudsime kohale, otsisime mune, läksime tagasi. Ja kõik oli väga lill. Mulle meeldib siin.

Aga las pildid räägivad enda eest. mina olen liiga purjus ;)

Murakas leiab, et tuleks magama minna. Tõenäoliselt on tal õigus. Aga veinipudel on lõpetamata. Khm. Me veel vaatame seda asja.

Aga teie… Vaadake pilte!

Tegelikult nad ei otsinud mitte mune, vaid sinist ja kuldset värvi käbisid, mis igale poole maha pilluti ja hiljem munade vastu vahetati. Täiskasvanutele peideti mingid special asjad ära, aga neid oli ainult 10 ja meie ei leidnud. Aga suva, sest mune jäi ikkagi jumala palju üle ja hiljem käidi neid lihtsalt pakkumas ja vähemalt neli ringi saime iga kord kaks muna :P Pildi peal on üks neist:

See on kohalik bussipeatus. Mõtlesin, et pean kommenteerima, muidu te äkki ei saa aru :P

  2 Responses to “Easter egg hunt”

  1. ai, kurat, ei tohi sellist iiri-inglise igatsust tekitada.
    (peksab pead vastu lauda ja ulub silmipimestavalt)

  2. Iirimaa, kusjuures. Ma olen sellest NII palju lugenud ja ei suuda ära oodata, millal ise üle vaadata saan. Aga enne tuleks Londonis elamine leida ja töö ja raha koguda ja siis puhkust saada. Et mitte niipea veel, jah.

    Aga irooniline on see, et siiani meeldib mulle see väikelinna, ptui, külaelu ikka… Idüll rohkem, kui London ise. Aga ma pole lihtsalt Londonis olnud piisavalt. Ma olen kindel, et ainult see on probleem. Täna lähen tagasi ja hakkan tutvuma :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.