May 312007
 

Graafikus oli kirjas, et olen tööl 6.15-15.15. Mingil hetkel küsis supervisor, kas ma olen nõus teise pausi võtmata jätma ja selle asemel pool tundi varem ära minema, sest jube kiire oli kogu aeg. Ma olin rõõmuga nõus. Ja siis teatas ta mulle 13.45, et ma võin jalga lasta, sest graafikus oli viga – kui hommikul avad, siis lõpetad alati 14.15.

Ühesõnaga ma arvasin, et ma jõuan koju 15.45, aga olin kodus juba 14.20 :D

Ja päike paistab üle pika aja, küll ainult hooti, pool ajast on pilves, aga ikkagi. VIHMA ei saja ja soojem on.

Tegelikult on siin suured probleemid nagu ikka, aga sedapuhku teistsugused. Mu kolimisplaanid said veidi konkreetsema suuna ja poistega peaks asi korras olema, aga minu välja kolimisega Iirise ja Kay juurest ilmnesid ootamatud komplikatsioonid. Põhiprobleem on selles, et enne siia kolimist rääkisime me üksteisest mööda või lihtsalt liiga vähe ning nüüd arvab üks ühte ja teine teist. Keeruline.

Aga kuna mul on nii hea tuju, siis ei taha ma sellest praegu pikemalt rääkida. Tikker on optimist ja loodab, et kõik laheneb hästi :)

Duši alla nüüd…

  3 Responses to “Mõnus”

  1. tore, kui on hea tuju. mul on ka ;)

  2. igaks juhuks annan märku, et ikka loen.

  3. Ikka hea teada :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.