Jun 132007
 

Tahtsin teile panna siia pildi hiigelsuurest sinikast oma jala peal (rõve, nagu ma olen :P), aga teie õnneks ei ole seda pildil korralikult näha, seega ei hakka avalikkust traumeerima. Elavama kujutlusvõimega inimesi aitab ehk järgmine kirjeldus: ca 5 cm pikk ja 2 cm lai, keskelt punane, äärtest sinine (hetkel vähemalt) ja paistes. Siiani ei tea, mille vastu ma ennast nii rängalt ära lõin. Ootan huviga uusi värvivarjundeid…

Aga muidu on elu jälle lill, nagu arvata oligi.

Või noh…

Tulin koju, vaatasin, WC-s tuli ei põle. Mõtlesin, mis seal ikka, pirn läbi läinud, ikka juhtub. Nüüd vaatasin, et läpakas on aku peal. Mõtlesin, kas tõesti on adapter läbi põlenud vms (see, mis Eesti otsast Inglise oma teeb), sest sealt suunast on mingit vaikset raginat tulnud viimasel ajal.

Lõpuks sain aru – me pole elektrit top uppinud.

Aga voolumõõtja on üleval naabrite juures ja mul pole selle ukse võtit. Ma pole kindel, kas see on Iirise või Kay käes, aga nad on mõlemad tööl. Ja külmkapp ei tööta (jumal teab, mis ajast juba). Ja duši alla minna ei saa, sest gaasiboiler ei hakka tööle, kui elektrit pole.

Ja läpaka aku saab kohevarsti tühjaks.

Oh jah.

Aga tegelikult mul on pohhui, sest mul on hea tuju. Loodetavasti tuleb Iiris kähku võtmega koju :)

  3 Responses to “Muhahaa”

  1. varsti läheb see sinikas kollaseks, siis on veel eriti äge :P

  2. veab sul, et ruuterit pole – muidu oleks köigele lisaks ka ilma internetita istund

  3. Jah, kusjuures ma mõtlesin eile sellele – et Eestis poleks mul netti olnud, kuna ruuter ja modem käivad mõlemad seina, aga siinne modem on USB toitega…

    Ja ma tõesti ei saanudki enne aru, et elektrit pole, kui olin juba pool läpaka akut tühjaks kulutanud ja alles siis märkasin, et midagi on nagu mäda :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.