Sep 172007
 

Täna hommikul kell kaheksa oli ukse taga torumees, kelle tulemisest meile polnud teatatud ja tegi vannitoas külma vee surve korda. Eelmisest torumehe külaskäigust on möödas täpselt kuu ja tookord lubas ta reedel, et meile helistatakse esmaspäeval ja lepitakse aeg kokku… Kõigist neist kõnedest, mis Mees pärast seda neile tegi, olen varem juba rääkinud.

Köögi soojaveekraani peavad muidugi gaasimehed korda tegema. Näis, kunas nad uuesti jõuavad.

BT-le lubas Mees täna jälle helistada. Ühtlasi leidis tema töökaaslane mingist venekeelsest ajalehest kuulutuse, mis pakkus netti ja sinna helistades väideti, et saab meie majja ka. Aga mingitele suvalistele tüüpidele lihtsalt niisama £35 kanda… Miks küll tundub, et pärast selle tegemist nende mobiil äkki enam ei vasta? Nojah, mis ma oskan öelda. Eks näis ;)

Aga voodi on meil juba tükk aega ja ma ei ole lihtsalt viitsinud varem pilti teha:

Ja teine pool meie toast näeb välja umbes selline:

Jah, nii väike ongi. Aga juba päris mõnus.

Laupäeva öösel sain magada vaid 4h, nii et eile töölt koju jõudes jõudsin vaid süüa ning vajusin kell kuus õhtul surnult voodisse. Ja magasin hommikul kella kaheksani. Mees, kellel nädalavahetus ometigi vaba oli, magas lisaks sellele veel pool päeva maha.

Hakkame vist vanaks jääma ;)

Nüüd pean tööle minema, aga homme on täitsa vaba päev ja raamatukogu on ka 10-20 lahti. Suure tõenäosusega kuulete minust varsti jälle.

  4 Responses to “Järjekordsed edusammud”

 1. …kus seal kummutil on minu pilt? (6)

 2. niisiis. väga armas ja päikseline tuba on ju teil.

  aga mina tahaks sinu aadressi, sest üks saadetis on vaja teele läkitada.

  ja üldse… maailma parim on postkaarte saada. kleepisin selle oma peegli kõrvale…

 3. Kaidi, pärast Tartust ära kolimist pole mul olnud ühtki raamitud pilti peale ema oma. Murakaga pilt sai tehtud Mustamäe kodu kaunistamise korras ja need kaks vedasin truult Londonisse kaasa. Ideeliselt peaksin endale muretsema korktahvli, millele saab meeletutes kogustes pilte ja muud nänni riputada, aga siiani pole veel tegudeni jõudnud. Pildiraamid on ebamugavad ja rasked transportida ja mul pole neid oma pisikeses elamises kuskile panna. Aga ei, see tahvel veel tuleb, ole mureta :P

  Vaska, päike??? Muhahaa. Lihtsalt kollase toa ja fotoka välgu koosmõju. See tuba on pime kui kingakarp, tumesinine ribikardin ja põõsad akna taga. Nii et kollane värv tuleb tõesti kasuks :)

  Suvel oli täiesti masendav õuest korterisse tulla, sest õues paistis ere päike ja oli soe, toas seevastu oli pime ja rõske. Aga nüüd on meil korralik küte ja ilmad lähevad järjest külmemaks ja pimedamaks – saan oma kollases toas küünlaid põletada ja voodis chillida ja kõik on väga lill.

  Aadressi leiab Orkutist ;)

 4. hehe. sul on see kaart seina peal. väga meeldiv, väga meeldiv.. kena, kui loomulikku talenti nii kõrgelt hinnatakse. ja tänud kaardi eest ka – täiesti normaalne.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.