Nov 022007
 

Tegelikult tegin seda testi juba kunagi ammu, aga selle küsimused olid nii nõmedad, et ma panin vastused suht suvalt ja tulemus – oranž vist – ei meeldinud mulle kohe üldse, seega ei saanud see ka blogis mainitud.

Eile leidsin selle Karikate Emanda blogist ja tegin uuesti – seekord mõtlesin pikalt ja põhjalikult ja panin enda arust kõige õigemad vastusevariandid, mis olid mu meelest küll ikka piisavalt suvakad. Aga seekord vastus rahuldas (sest noh, punane ON mu lemmikvärv!). Ja ma leian, et see on õigeim, mida ma suudan nii lollist testist genereerida. Seega jagan ka teiega ;)

What color is your soul painted?RedYour soul is painted the color red, which embodies the characteristics of love, strength, physical energy, sex, passion, courage, protection, excitement, speed, leadership, power, danger, and respect. Red is the color of the element Fire, and is associated with blood, life and death, birth, volcanoes, and intense emotions.

Personality Test Results

Click Here to Take This Quiz

quiz
Quizzes and Personality Tests

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.