Nov 282007
 

Jättes kõrvale elu- ja kõik muud toredad kogemused, siis tööalaselt olen ma arenenud… Khm, jah, ainult ühes suunas. Ma oskan nüüd kohvi teha. Mis pole just raketiteadus.

Siiski – latte art on äge. Pildil küll kakao, aga vahe on vaid värvis – tehnika on latte puhul täpselt sama. Cappuccinoga on teine lugu, sinna peale tuleb tavaliselt süda (nagu too Luca tehtud) või õun :D (olenevalt siis sellest, kumb parajasti välja kukub – mul kukub tavaliselt õun, ehkki süda on ägedam ja ma üritan alati selles suunas). Panen kunagi kindlasti enda tehtud kohvist veel pilte üles, kui neid ükskord teha õnnestub (selle kakao tegin endale pausi ajaks, klientidele kohvi tehes pole ju fotokat käepärast).

Et kui üldiselt olen ma täielik kunstiignorant ja sellest andest on mind ilma jäetud, siis ühte kunstiliiki ma siiski väheke valdan – kohvikunsti :)

  7 Responses to “Mida ma Londonis õppinud olen”

 1. Iiiilgelt ilus kakao! Well done, madam!

 2. kuule, ma tahan ka selliseid kakaosid juua.
  eile ma jõin maailma kõige sitemat kakaod, mis nägi välja sama sitt, kui ta maitses…

  vat nii on meil lood.

 3. fäänsi. kange kakaoisu tuli kohe. soovitavalt minttuga…

 4. Ma hea meelega teeks teile kõigile ilusat kohvi ja kakaod, aga te pole ju siin!

  Tegelikult on mul juba pikemat aega (sala)unistus, et ükskord jälle Eestis elades ostan endale koju ka sellise väikse korraliku masina, millega saab niiviisi kohvi teha… Ja korralikud kohvitassid (siiani ei saanud kohvitasside mõttest aru – tavalist musta kohvi on ju palju parem kruusist juua!) ja siis teen kõigile oma külalistele sellist latte arti, et vähe pole.

  Noo, vaatame, kunas see unistus ükskord täitub.

  Note to self: Eestis tuleb kohvimasinate hindu uurida, et neid siinsetega võrrelda.

 5. ja kuidas sellist kohvi/kakaod tehakse?

 6. […] foto pärineb sellest ajast, kui teile oma ilusat kakaod üles pildistasin, siis jäi miskipärast panemata. Tegu siis teise reklaamiga sellest kampaaniast, […]

 7. […] kui see (Mees muuseas vaidleb vastu, tema arust oli too esimene kohv ilusam), aga selleni on veel kahtlemata pikk tee. Kuivõrd mu Tinderboxi töökaaslane kinnitas, et mu hädad […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.