Jan 312008
 

…kui sa selle ükskord kätte võtad, võid päris hasarti sattuda.

Kuidas ma sain öelda, et pole sobivaid pakkumisi? Terve Gumtree on kuulutusi täis pikitud, ole ainult mees ja võta ette. Barista, adminn, fotopoed ja erinevad kontoritööd on esialgsed eelistused.

Täna saatsin viis kirja – fotopoodi, spordiklubi adminniks ja kolme erinevasse kontorilaadsesse kohta (corporate media receptionist, boadroom coordinator jms jaburad ametid). Ja ma pole jõudnud veel kõiki mind huvitavaid alajaotusi läbi otsida, lihtsalt ära väsisin enne.

Kaaskirjade kirjutamises lähen ka iga hetkega üha paremaks, põhimõtteliselt saab ühe alajaotuse kuulutustele suht sama kirjaga vastata, tuleb ainult veidike kohendada… Mida rohkem erinevaid kirju kirjutan, seda lihtsam on neist hiljem copy-paste‘iga mingi kolmas kiri kokku kirjutada.

Muidugi suutsin ma täna ühte kohta esimese hooga kaaskirja ilma CV-ta saata ja lõpuks avastasin, et ma olen CV-sse kogemata 2008 asemel 2007 kirjutanud (st töötasin Tinderboxis aprill 2007 – jaanuar 2007), aga ma loodan, et inimesed ei pane seda tähele või kui panevadki, siis saavad aru :)

Jajaa, see tekitab hasarti. Ma ei jäta enne järele, kui mul on uus ja eriti äge ja eriti hästi makstud töö! Urr :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.