Mar 292008
 

Täna sai mul täis esimene aasta Londonis.

Paljutki on juhtunud, aga kõik tundub viimase uudise taustal nii tähtsusetuna…

Ma olen 24. ma olen olnud aasta aega Londonis. Ma olen üheksa nädalat ja kaks päeva rase.

Tundub, et ma jään siia veel pikemaks ajaks. Esialgsete plaanide kohaselt kolime Eestisse hiljemalt lapse koolimineku ajaks, võib-olla ka veidi varem. Esimesed eluaastad tahaks igatahes siin olla, sest rahaliselt on kergem hakkama saada ja laps saab loodetavasti kaks keelt suhu. Aga temast peab saama eestlane!

Jah, ikka veel tundub jabur selliseid plaane teha…

Ja Murakale PALJU ÕNNE SÜNNPÄEVAKS! Ma loodan, et mu kaart jõudis ikka kohale.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.