Apr 212008
 

Mul oli juba ammu plaan kevade poole veel üks kord Marisele külla sõita, aga oleksin selle peaaegu maha matnud – suutmatusest leida selline nädalavahetus, mis oleks ühtaegu Marisel vaba ja odavate piletitega.

Aga lõpuks ikka leidsime :D 29. mai õhtul hakkan Pariisi poole sõitma, kohale jõuan laupäeva hommikul pool seitse (ja saan lõpuks oma kohvi ja croissanti ka kätte, peaks nagu piisavalt vara olema). Tagasi sõidan pühapäeva õhtul kell 23 ning jõuan Londonisse esmaspäeva hommikul kell 6.

Vot nii!

Nüüd on potentsiaalselt soolas veel üks Rootsi-reis, aga eks me vaata… Kas ajad klapivad, odavaid pileteid on ja raha veel jätkub.

  3 Responses to “Pariisi piletid ostetud!”

  1. Mis asjaga sa soidad, et nii kaua aega votab??

  2. Mul ka sama küsimus :) (Eurostari rong see ilmselt pole, kui see pole just mitte katkine Eurostari rong…)

  3. Eurolinesi bussipiletid maksid kokku £40, Eurostari piletid olid kõik mai-juuni nädalavahetused alates £94. Nüüd ma sain muidugi teada, et ma saan vist ikka 20 päeva puhkust võtta, nii et oleks võinud minna rongiga nädala sees ja £50 eest… Urr!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.