Apr 222008
 

…ehkki arvasin, et ei jõua selleni kunagi.

Blogipuus registreeruma niisiis. Tahtsin lihtsalt Piia ja Nadja blogi konkursile lisada, aga selleks, et nende blogi blogipuust kätte saada, sunniti mind sisse logima. Logo pole nad, raiped, oma blogile veel külge pannud, seega ei saanud sealtkaudu ka hääletada.

Kui ma juba tegutsemas olin, hääletasin Epu poolt ka, kaugemale täna ei jõudnud. Aga mul veel aega küllalt, käin ja hääletan aja jooksul kõigi oma lemmikblogide poolt ära. Eks vaatan, kui palju korraga viitsin.

Vaska, ega sa ometi ei pahanda, kui ma su ka blogipuusse lisan? Ma tahaks sinu poolt ka hääletada, aga selleks peab su blogi enne Blogtrees üleval olema :P

Aga muidu oli meil siin täna äärmiselt mõnus õhtu, tähistasime Mehe sünnipäeva. Rarru kokkas hullult – menüüs olid täidetud munad, heeringaleib, tuunikala-tomati-kurgi-kodujuustu-porru wrapid, kirsikook ja šampus.

Ja niisama juttu sai aetud elust ja inimestest ja… Pole ammu nii mõnusalt aega veetnud.

  3 Responses to “Lõpuks olin ka mina sunnitud seda tegema”

  1. okei, tavai, ma ei pahanda! aga siis ma tahan ka seda eiffelitorniga logo…

  2. kuigi lõppude lõpuks sa võid mulle niisama ka hääle anda, ma natuke seda populaarsust kardan :) ja noh, ega ma ei võidaks enivei…

    niiet… ära äkki ikka pane?

  3. Hääletada saab ainult nende blogide poolt, mis on blogipuus üleval. Muidu ei saa üldse. Sinu valik ;)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.