Apr 272008
 

Ärkasin täna hommikul üheksa paiku ja ei suutnud enam magama jääda – muudkui mõtlesin sellest korterist. Olime eile õhtul Mehega arutanud, et peaksime omanikule meili saatma ja kinnitama, kui väga see korter meile ikka meeldis, kirjutasin selle koos paari küsimusega valmis ja saatsin ära.

Pool kaksteist tuli sõnum, et kuigi ka teised vaatajad tahtsid seda korterit, oleme meie Mehega endiselt nimekirjas esimesed ning see on meie, kui seda soovime. Üritasin helistada, aga sattusin kõneposti ja jätsin teate.

Ja nüüd, õhtupoolikul, kui koju jõudsime, ootas meid ees vastusmeil – tüüp polnud meie kirja lugenud enne, kui veidi aega tagasi. Ta kinnitas, et oleme teretulnud sisse kolima ning pani ette järgmisel nädalavahetusel kokku saada ja leping ära sõlmida.

Niisiis on see korter peaaegu meie. Peaaegu sellepärast, et me otsustasime talle Maasikast rääkida. ENNE lepingu sõlmimist. Ta on lihtsalt liiga normaalne inimene, et tema eest sellist asja varjata ja valetada. Seega räägime kõik ära ja jätame talle võimaluse meelt muuta, kui tal peaks midagi tõsist laste vastu olema.

Aga ma usun, et kõik läheb hästi – sest tüüp tundus tõesti mõistlik ja tore. Ütleme talle, et ei tahtnud enne rääkida, kui esmaspäevane (st homne) UH näitab, et kõik on korras. See on ainult veidikene tõe väänamine – tegelikult mul ju olekski pidanud esimene UH alles nüüd olema, mis siis, et mul valearvestuse tõttu üks juba oli. Ja nii me jätame vist kõige parema mulje.

Kui palju nii väike laps ikka korterile potentsiaalset häda teha saab? Vildikatega seinu sodivad vast veidi vanemad, me tahaks 2-3 aasta pärast vist ikka Eestisse tagasi kolida. Ja no otse loomulikult kinnitame me, et kui midagi ära rikume, siis teeme ise korda ka.

Niisiis hoidke veel nädalake pöialt, et omanikul Maasika vastu midagi poleks. SIIS on kõik kindel.

aga lootus, ma ütleks, on suur.

mul on niii hea meel!

  4 Responses to “Peaaegu!”

 1. Mul on mõlemad lapsed aastaselt seina sodinud, hiljem on juba piisavalt mõistust, et paberit kasutada :)
  Kui on värvitud seinad, siis pole probleemi. Ma alles eelmisel nädalal küürisin Cifiga kõik seinad puhtaks (üks nimelt on veel aastane ehk seinasodimise kõrgeas), sest majaomanikud olid külla tulemas ja ei jäänud kriipsugi näha.

  Meie kogemuste põhjal, on omanikele pigem meeldinud, kui lapsed on, sest siis on suurem tõenäosus, et elatakse korralikku ja rahulikku elu ning ei toimu pidevalt korterit/maja hävitavad läbud.

 2. Ja juhtumisi on selles korteris tõepoolest kõik seinad värvitud! Ma ise mõtlesin ka, et sealt on igasuguseid võimalikke sodimisi tunduvalt kergem maha saada, kui tapeedilt.

  Ma ei kujuta üldse ettegi, mis potentsiaalset ohtu ühe-kahe aastane laps veel elamisele kujutada võib. Ise loodan küll optimistlikult, et vast ei suurt miskit :)

 3. Meie poiss pole kordagi seinale joonistanud. Vaibale aga kull :)

 4. Meie plika ka seinale pole sodinud.. vaip aga on.. khm, khm :D

  Mõned jah tõesti ei taha ei lapsi ei koduloomi..

  Hoian siis pöialt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.