May 082008
 

Tänane päev möödus suisa lilleliselt – oskasin juba oma aruga rohkem asju teha ja tuju oli hää. Veetsin terve hommikupooliku nõusid pestes. Khm, jah. Kui vanas kohas oli ainult üks suur saal ning selle kõrval üks köök, kus kitchen porterid nõusid pesid, siis praeguses kohas on köök ja porterid restorani poolel ning meie kohvik-deli poolel peame endaga ise hakkama saama. Seega on kõigil nädalas 2-3 hommikust või siis pärastlõunast pesuvahetust. Õnneks palju nõusid pole, lihtsalt deli määritud võileivamaterjali kausid jms – vähemalt kliendid ei määri, nemad ostavad kaasa.

Igatahes oli tegemist küllalt ja tuju hea. Ning sellel ainsal CD-l, mida terve päeva käiati, oli muuhulgas ka Mika “Happy Ending”, mis on Eesti lahkumispeo ajast üks mu lemmikuid (Daki on süüdi, tema mulle selle albumi tookord tõi!).

Nüüd välja ilusat ilma nautima :P

  2 Responses to “Potentsiaali on, kahtlemata”

  1. haaa, tikker! sa tegid õigekirjavea!!

  2. Klientid, mnjah. Piinlik.

    Aga kui nüüd kõik ausalt ära rääkida, siis sellega oli nii, et ma kirjutasin lause hiljem ümber, enne oli sõna ilmselt kliente vms.

    No ja siis tuli Mees koju ja tahtis kähku välja minna, mul polnud enam aega juttu korralikult üle lugeda. Häbiväärne muidugi! ;)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.