Sep 152008
 

Pea aasta tagasi oli nii, nüüd on nii.

Olen õnnelikum, kui siis :) Ja õigusega! Aga üldine kommentaar jääb samaks – olgu kõik muu, nagu on, aga selle perekonna-sõprade asjaga ma küll nõustuda ei taha. Ma paneks sinna ikka hulka suurema numbri ja üldiselt ma leian, et suhted lähedastega on mul tunduvalt paremas korras kui finantsseis. Ja üleüldse on jabur, et see sai kõige rohkem punkte, ma lihtsalt käin tööl ja elan ära, see ju ongi stabiilne.

  One Response to “This is my life, rated again”

  1. […] kunagi vahva testi, kus sai oma elu hinnata. Oktoobris 2007 sain 7,2 palli, septembris 2008 7,5 palli, nüüd juba 8,4 […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.