Sep 152008
 

Mis mõtted liiguvad peas neil inimestel, kes spämmivad kogu oma sõbralisti scrapbooki jõulu-, uusaasta-, valentinipäeva jms õnnitlustega?

Kui sa kirjutad kellelegi isikliku scrapi, okei. Sünnipäevaõnnitlused näiteks teevad mul alati tuju heaks, olgu need siis kõige suvalisematel inimestelt. Tean ju küll, et nad pole mu sünnipäeva spetsiaalselt meeles pidanud, lihtsalt Orkut viskas ette ja nemad kribisid selle peale kaks rida, ilmselt kirjutavad ka absoluutselt kõigile teistele… Aga ikkagi. Teeb tuju heaks.

Kõik need ülejäänud “head soovid” panevad aga õlgu kehitama ja minu jaoks pigem vähendavad neid saatnud inimese väärtust. Ma ei eeldagi, et ma peaksin enamikule oma “sõbra”listist piisavalt korda minema, et nad peaksid mulle Orkutis isiklikult häid jõule soovima. Need, kellele ma oluline olen, teevad seda nagunii – muude, isiklikemate kanalite kaudu.

Minu jaoks on kõik need sõbralistile saadetud õnnitlused ühese sõnumiga: ma ei hooli sinust piisavalt, et sulle isiklikult kirjutada. Fine by me, ära hooli, mina sinust ka mitte (sõbralist on SÕBRAlist nagunii ju vaid nime poolest ning sisaldab tegelikkuses kõiki vähegi tuttavaid nägusid, keda sa elu jooksul võib-olla vaid paar korda näinud oled). Aga ära siis kirjuta üldse! See võltshoolimine käib närvidele. Ja on nii läbinähtav! (oleks teine asi, kui Orkut ei näitaks, et scrap on kõigile saadetud, eks, aga ta näitab)

Kutsun käesoleva postitusega kõiki üles Orkuti sõbralisti scrapbooki spämmimist lõpetama. Pea oma kalleid personaalselt meeles, Orkut pole see koht. Ja olulisematele tuttavatele soovi oma head soovid isikliku scrapiga. Sel juhul neid ka hinnatakse!

Ühesõnaga jah, ma olen jälle liiga palju vaba aega Orkutis veetnud ;) Aga mulle seal meeldib, saan kõigi sõprade-tuttavate eludel silma peal hoida. Tänuväärt sait.

  One Response to “Üks Orkuti-küsimus jälle”

  1. Heh, täiesti nõus. Ma ise ei ole seda varianti küll kunagi kasutanud aga ega erilist õnnetunnet küll ei teki, kui sellisena näiteks headuutaastat soovi saan…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.