Krdi Sitemeter!

On ennast nii ära uuendanud, et ma ei oska sellega enam miskit peale hakata. Kõik vana ja lihtne ja tuttav on kadunud.

Jah, aktiveerisin oma konto ära, sain nende logo asemele numbri tagasi… Aga see number näitab page viewsid, mitte visiteid… Ja ma enda arust valisin küll teistmoodi, aga number ikka vale.

EDIT: nüüd näitab siiski jälle reaalsete külastuste numbrit, hea seegi.

Üleüldse ma ei saa sealsest süsteemist enam miskit aru.

Sellega seoses – oskab keegi mõnda teist asjalikku ja lihtsat counterit soovitada? Ma kohe hea meelega koliks mujale. Zone ei meeldi, nii palju võin öelda, aga rohkem ma neid eriti ei teagi.

Soovitage ühesõnaga!

EDIT 2 esmaspäeva varahommikul: Ma olen täiesti segaduses. Täna hommikul Sitemeterisse logides oli kõik jälle samamoodi nagu vanasti. MA EI SAA ARU! Ma ei näinud seda unes ju! Eile oli number mu blogis asendunud Sitemeteri logoga, mistõttu ma läksin asja uurima, pidin oma konto nö aktiveerima, kogu sait nägi hoopis teistsugune välja ja edaspidi kästi vana kasutajanime asemel e-mailiga sisse logida. Ja täna oli kõik samamoodi, nagu vanasti, sain oma vana välimusega numbri tagasi, mis Sitemeterit lingib ja…

Mis toimub? Kas ma nägin seda kõike unes?

3 thoughts on “Krdi Sitemeter!”

  1. extremetracking on täitsa hää. vaata minu blogis allääres on sinine muna, kui seal klikid, saad endale ka laadida. Google oma ja ühilduvus ok. Aint see viga on, et hakkab lugema sellest hetkest kui peale paned, varasemad loendid kaovad siis ära kui sitemeteri maha võtad.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top