Sep 242008
 

Käisin täna viimases UH-s ja sain taas kord kinnitust, et Maasikaga on kõik nii korras kui üldse olla saab – platsenta on kõrgel, asend on õige (pea on sügaval vaagnaluu sees, kui otse tõlkida, ma ei tea, kas see on eesti keeles ka korrekne väljend?) ja mõõdud normis. Kõik muudkui kinnitavad, kui väga mul vedanud on, et ma veel nii väike olen. Ahjaa, tüdruk on ka endiselt, ei ole endale kolme kuuga kotte kasvatanud ;)

Ja seda öeldi ka, et lendamine meid küll kuidagi ei ohusta, need lennufirma reeglid on ainult sellepärast tehtud, et vältida võimalikku sünni vastuvõtmist lennu ajal.

Hea teada :)

Sain täna kirja, mis teatas, et mu breastfeeding workshop on 1. oktoobril… Ja otse loomulikult oli mu viimane arsti aeg täpselt selle sees. Õnneks sain viimase ümber muudetud, lähen hoopis 6. oktoobril, päev enne lendu, saan ERITI värske tõendi. Ja rinnaga toitmise koha pealt jõuan ka veel siin haritud saada. Kasuks ikka, natukenegi!

  3 Responses to “Viimane ultraheli”

  1. pigem on ta praegu väiksevaagna (ld.k pelvis) ülemise avause ehk vaagnajuurdekäigu juures ja sünnituse ajal on ta juba alumise vaagnaavause e vaagnaväljapääsu juures :P Ehk siis raseduse ajal häbemeliidus suureneb ja see omakorda võimaldab sünnituse ajal puusaluude eemaldumist kuni poolteise cm ulatuses ja mis omakorda annavad siis soodsad tingimused loote pea läbiminekuks luulisest kanalist.

    … ps. me just võtsime anatoomias läbi sellise teema nagu vaagen tervikuna ;)

  2. Kuule, tüdruk, paned siin tarka, räägi nii, et lihtinimesed ka aru saaks :D Kohe näha, et kool on mõjunud :P Aga ilmselt on sul õigus muidugi ;)

  3. Tore, et koik korras on. Ma natuke narveldan oma platsenta parast, ultraheli on paari nadala parast, viimati kui arst vaatas kiiresti siis arvas, et on ikka madalal :(

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.