Sep 292008
 

vol 1

Ma tõepoolest maksin £39 trahvi, nagu selles postituses välja arvutanud olin. Ja see võeti maha alles 1. mail. Märtsi keskpaigas miinusesse läinud arve eest. Ja ma EI PANNUD seda tähele enne kui nüüd, septembri lõpus, sest ma üritan praegu meie maksudest mingit ülevaadet saada ja vaatan sellepärast oma konto väljavõtet leht lehe haaval läbi.

Kusjuures ma hoian alati oma konto väljavõttel silma peal, lihtsalt igaks juhuks. Mulle lihtsalt ei jõua kohale, kuidas ma seda mais tähele ei pannud! Ja ma olen tige. Sigatige.

Nüüd on juba ilmselgelt liiga hilja midagi teha.

Kuidas ma vihkan mõttetut raiskamist.

  One Response to “Põrgusse!!! vol 2”

  1. minu teada ei annagi midagi teha enne pankadele tehtavat kohtulikku lõppotsust (pole päris kindel, millal see tehakse, oktoobris pidi ka midagi uut selguma) ehk siis raha tagasisaamine sõltub otseselt sellest, kas pank jääb kaotajaks või mitte

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.