Oct 072008
 

Pähh ja pöhh, Teleyks muudkui muudab oma pakette. Kui ma kunagi nendega liitusin, oli mul see 88 senti minut ja 100.- miinimum pakett (kolm vist nimeks), siis tehti juurde neli, viis ja kuus, millest neli oleks mulle rohkem sobinud, aga 50.- eest muuta polnud mõtet…

Nüüd on siis uued tobedad paketid. Tegelikult need pole ju NII nõmedad, mulle lihtsalt ei meeldi kõnealustustasu idee. Lootsin sellest lahti saada, kui kõnekaardi asemele jälle lepingu võtan, aga nüüd…

Kõnekaart mulle igatahes ei meeldi – raha saab alati kõige ebasobivamal ajal otsa ja see laadimine on tüütu. Mulle istub leping otsekorraldusega tunduvalt rohkem. Aga et siis:

TeleYks 100

Kui Sinu mobiiliarved on oluliselt suuremad kui 100 krooni

Kõneminut 0.88
SMS 1.45
MMS 5.00
Kõnealustustasu 0.00
Kuumakse 0.00
Liitumine iseteenindusbüroos või infotelefoni kaudu 0.00
Miinimumarve (sisaldab kõneaega) 100.00

TeleYks 78

Kui soovid TeleYhte kasutavate sõpradega ülisoodsalt suhelda

Kõneminut TeleYks klientidele 0.00
Kõneminut 0.78
SMS 0.78
MMS 5.00
Kõnealustustasu 0.78
Liitumine iseteenindusbüroos või infotelefoni kaudu 0.00
Kuumakse 0.00
Miinimumarve (sisaldab kõneaega) 78.00

Vanasti ma rääkisin telefoniga väga vähe, aga Londonis olen õppinud veidi rohkem lobisema. Samas ma ei ole sellist tüüpi, kes viitsiks tundide kaupa telefoni otsas rippuda.

Ja nüüd ma siis ei suudagi otsustada, kumb pakett kasulikum oleks. Mehel ja emal on Teleyks küll, nendega ma vast põhiliselt räägin. Ei usu, et meie elamises lauatelefon olema hakkab ja küllap mul tuleb palju emale helistada ja nõu küsida tulevikus, mis võib tõenäoliselt pikale venida… Sõpradega räägin nagunii rohkem MSNis, ehk on kellelgi neist ka Teleyks, ei teagi.

Või siis ikka seesama 88 senti minut pakett? Ei mingit kõnealustustasu, samas ka ei mingeid tasuta võrgusiseseid kõnesid. Kunagi ma tegin Eestis iga kuu kõnede väljavõttest statistikat – teadsin täpselt, kellega ma kõige rohkem räägin. Aga see oli vanasti…

Äh, mina ei tea. Hommik on õhtust targem. Väidetavalt.

Võib-olla saan juba homme Tartusse, emal jäi mingi üritus ära. Juhhei.

  4 Responses to “Teleyks 100 või 78?”

 1. Ise küll teleyks klient pole aga meelde on jäänud paar momenti

  – MMS-de suurus on 32 kB, suurema pildi saatmine läheb mitme MMS-ga, hind sedakorda kallim

  – kui on kõnealustustasu, siis see läheb miinimumarvele juurde

  aga üldiselt tarbijad kiidavad :)

 2. Kõnealustustasu läheb miinimumarvele JUURDE? Päriselt ka? Ma juba peaaegu otsustasin 78 kasuks, aga sel juhul tuleb küll üle mõelda!

 3. raudpolt kindel pole selle peale … selle peab üle küsima

  mobiilinduse juures on väga tihti selliseid ‘peenes kirjas’ tingimusi

 4. kõnealustustasu on miinimumarve sees. Mina ise võtaks selle Teleyks 100 paketi, sest 12 kuud on siis kõneminut igale poole 44 senti. (kui räägid 200 krooni eest kuus ära.)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.