Nov 022008
 

Pärnus käik möödus viljakalt – Mees leidis ema keldrist oma asju ära tooma minnes suisa kaks võrevoodit. Üks neist tuuakse meile varsti ära, täna ei mahtunud peale. Mu emal oli Tartus asju ajada ja saime tagasi tema autoga, mis jälle maast laeni koli täis tuubitud. Aga nüüd hakkab sellega vaikselt ühele poole ka saama.

Lisaks sellele saime mingiks ajaks turvatooli laenuks (viimati oli see Mehe õe kasutuses ja kuulub kellelegi, kes nüüd jälle rase, aga mõned kuud on mureta, vähemalt haiglast koju saab jne) ja avastasime, et Mehe õe poisi (kah sügiselaps, sai kuu tagasi aastaseks) esimene vanker seisab neil ka kasutuseta trepikojas, võime rahuga ära ajada. Me pidime küll Haide käest vankri saama, aga seda oleks tulnud kellegi teise abiga Jõgevalt transportida ja tulevane vanaema võtab nagunii kohe Tartu tee jalge alla, kui Maasikas ära sündinud on – saab vankri lihtsalt auto pagasnikusse tõsta ja vaeva jälle vähem :)

Isegi mähkimislaua saime, ehkki ma selle järele reaalset vajadust ei tundnud – kui mina pidasin algselt mähkimislaua all silmas mingit sobiva kõrgusega kappi, et mähkides küürutama ei peaks, siis nagu ma aru saan, mõistetakse tänapäeval mähkimislaua all hoopis seda väikest kerget pehmest materjalist… Asja. Vot see on meil nüüd olemas. Ise poleks ostnud, aga kui pakuti, miks mitte.

Riidekapp näeb täitsa viisakas välja, värvihais on peaaegu läinud. Nüüd tuleb veel nupud muretseda.

No ja siis veel riiuleid. Millal me ükskord päriselt taaskasutuskeskusesse jõuame, ah?

Igal juhul… Hoolimata suurest segadusest, mis meil endiselt valitseb, on asjad eduliselt edasi liikunud. Kui Maasikas nüüd meie kokkulepet ikka kenasti hoiab ja veel nädalakese vastu peab, siis on teda vist juba päris kena kodu ees ootamas.

Elame-näeme. Ja loodame parimat :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.