Nov 062008
 

EI OLE MÕTET MINULT MSNIS KÜSIDA, EGA MA VEEL SÜNNITAMA LÄINUD POLE!

Kui ma ükskord lähen, siis panen arvuti kinni, olge mureta. Ei ole nii, et järsku lähevad valud nii koledaks, et pole aega läpaka kaant kinni lüüa. Olge mureta, see seisab meeles. nii et – kuni ma MSNis olen, seni ma veel ei sünnita. Kui ma kohe ei vasta, siis on võimalik, et Mees on hetkel arvutis ja ei viitsi minu sõpradega rääkida või ma asjatan lihtsalt kuskil kõrvaltoas ega näe, et keegi räägib. Ei kuule ka, sest ma võtsin MSNil juba ammu kõik hääled maha, tüütud olid.

Aga üleüldiselt on valud. Mis on ilmselgelt üks põhjusi, miks ma nii torssis olen. Te kujutage ise ette, kui keegi teid pidevalt sama küsimusega ahistaks, ehkki on öeldud, et seda pole üldse mõtet küsida (miks? loe eelmist lõiku), kui teil samal ajal miski vastikult valutab :P

Eile hilisõhtul hakkasid sellised korralikumad. Nagu päevade valud ikka… Lugesin üheni raamatut ja läksin siis magama, ärkasin öösel ka veel kaks korda üles. Ennast voodis keerata või sealt üles saada on ikka eriti raske, kui kõht samal ajal valutab.

Piisavalt ebaregulaarsed on, seega pole muud teha, kui oodata – kas läheb üle (alati on ju võimalus, et liba) või läheb hullemaks. Vahel on selline tunne, et valutab kogu aeg, vahel on pea pool tundi vaikust. Igatahes on hood reeglina veidi pikemad ja tugevamad kui päevade ajal.

Ühesõnaga – minuga võib vabalt MSNis rääkida, kuni ma sisse logitud olen, aga palun mitte küsimust “Kas sa juba sünnitad”. Oleme kokku leppinud, eks ;)

  2 Responses to “Grr”

  1. Sul igatahes liiguvad asjad juba oiges suunas. Ma tahaks ka seekord oiges jarjekorras sunnitada st. koigepealt valutama hakata jne.

  2. See küsimus on alate tel. leiutamisest üks raseduse “rõõme”!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.