Nov 232008
 

Kui raske saab olla tuvastada üht filmi, mille pealkirja ei mäleta?

Mäletan, et augustis oli Londonis igal pool bussidel mingi filmi reklaam, mida näha tahtsin. Plakatil oli noor tšikk, tegu oli tõenäoliselt mingi noortekomöödiaga, tegevus toimus tõenäoliselt keskkoolis või ülikoolis vms.

Ma olen 90% kindel, et see oli august. Ma olen sirvinud liste 2008. aastal välja tulnud filmide kohta ja ma ei suuda midagi tuttavat leida.

Oeh.

  5 Responses to “Müstika”

 1. ainuke, mis mulle meelde tuleb seoses noorte ning koolidega on house bunny v siis see angus, thongs and perfect snogging vms. aga kas need just augustis olid?

 2. House Bunny tõmbab praegu, aga see pole see. Teisest polnud kuulnudki, aga ei kõlanud üldse sedamoodi – treiler kinnitas mu kahtlusi.

  Grr.

 3. yks tuli veel meelde.. wild child? .. aga see vist oli enne augustit

 4. happy go lucky?

 5. Wild Child, BINGO!

  Kusjuures ma OTSISIN IMDBst filme, mille pealkirjas on sõna wild, see oli mul meeles. Ja ei tulnud, no ei tulnud. Esilinastus UKs 15. august, aga USAsse tuleb IMDB andmete kohaselt alles mais 2009 – see seletab iseeenesest, miks ma esilinastunud filmide nimekirju kammides ei leidnud, need olid nagunii kõik USA omad.

  (nüüd on muidugi juba see jama, et torrent pakub ainult cami versioone, grr)

  Happy Go Lucky oli täiesti sürr film. Mehele meeldis, aga mu meelest oli liiga haige.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.