Dec 082008
 

Latte kohta ikka liiga vahune ja korraliku latte arti kohta liiga mulline, aga… Muidu pole hullu. Mehele meeldis ka.

Jõudsin õigustatud küsimuseni, kas kedagi mu katsetused huvitama ka peaksid. Ja lõpuks selleni, et minu blogi ikkagi, seega ise tean, mis siia panen.

Muidu tuli hiljuti veel mõte, et peaks lõpuks hakkama sissekandeid sildistama, noh, teate küll. Ma pole seda siiani teha viitsinud, aga äkki peaks. Kujutate ette seda läbu oma RSS-lugejates, kui ma tagantjärele kõik postid üle käin?

Ma veel mõtlen selle üle.

  3 Responses to “Veel üks”

  1. Minu kogemus ütleb seda, et kui silt panna nii, et võtad oma postituste nimekirja ette ja seal märgistad linnukesega kõik soovitud postitused ära ja siis Label Actions rippmenüüst määrad sobiva sildi, siis see ei lähe n-ö publish’ina arvesse ja ei tekita mingit uputust erinevates feed readerites. Ma küll pead ei julge anda, otseselt testinud seda pole. Lihtsalt nt. blog.tr.ee’sse sellisel viisil sildistatud postitused ei läinud, oletan et need järelikult ei lähe ka mujale.

    Sa saad ju järgi testida, et paned selliselt x arv postitusele sildi ja palud mõnel sõbral/lugejal vaadata, kas need postitused ilmuvad talle feed readerisse.

  2. Lihtsalt uudishimust – kas jood kofeiinivaba kohvi?

  3. Ei joo. Pole põhjust näinud :D UK-s räägiti igal pool, et 300 mg kofeiini (oli vist?) ehk umbes kolm tassi kohvi päevas on lubatud. Nii palju pole ma muidugi kunagi joonud ja raseduse ajal ma tükk aega ei joonud üldse… Ei tahtnudki.

    Aga kui jälle isu tuli, siis tassi korra-paar nädalas ikka jõin. Ma pole kunagi kohvisõltuvuses olnud, see rohkem külmade ilmade või nädalavahetuse hommikute teema.

    Mees joob lahjat kohvi ka, nii et kui ma teen, siis panen kõige väiksema… No mis jubin see on, mis portrafiltri sisse käib, ma ei oska isegi öelda? Üks shot peaks olema silma järgi. Ja sellest teeme kaks tassi kohvi. Pool ajast joon nagunii kakaod :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.