Jan 052009
 

Kas peaks vaevuma ennast koristama sundimisega, kui otsest vajadust pole, või oodata, kuni hoog peale tuleb või vajadus (külalised) sunnib?

Ühest küljest on mul täiesti kõrini sellest, et ma kogu aeg niisama arvutis passin ja segadus ümberringi aina kasvab. Teisest küljest – kuni see segadus veel elada laseb ja mind väga ei häiri, milleks vaevuda?

Ma nüüd ei teagi.

  6 Responses to “Igavene küsimus”

 1. Mina sellises olukorras koristan siiski elamise ära, sest arvuti taga istumine muutub lõpuks nii tugevaks harjumuseks, et raske on ka vajaduse korral koristada/toimetusi teha. Peale koristamist on palju parem tunne ka :)

  Samas on minu n-ö segaduse taluvusepiir suhteliselt väike ehk siis mul saab suht kergelt segadusest kõrini ja võin ka kell kümme õhtul koristama kukkuda :D

 2. Korista ikka, isegi kui tuju/tungi pole. Olen näinud kui koledaks ja vastikuks kodu muutub. Ja siis kui tekib veel suurem segadus, siis ei viitsi üldse enam koristada ja nii see kasvab. Varsti on lihtsalt suva, isegi kui külalised tulevad. See on näide ühest mu tuttavast. See on lihtsalt jube, milline nende kodu on.

  Ise ka vahel olen tige ja pahur, kui tegelikult ei ole kõik nii sassis, kuid koristada on vaja, aga kui kõik on puhas ja korras siis on hea olla. Lõpuks.

  Enivei, vaevalt sina nii lohakas inimene oled kui nemad.

 3. Seda pole minu puhul karta, et lõpuks ei viitsi üldse, ma olen enamik ajast koristusmaniakk – mulle meeldib kord. Lihtsalt vahel käivad laiskusehood peal ja mõnda aega ei viitsi.

  Külalised on minu puhul raudpoltkindel variant, et tuba korda saada. Täna näiteks käis Kessu ja suurem laga saigi kiiruga koristatud.

  Põhjalikumalt oleks muidugi vaja…

 4. Pole vaja põdeda, tundub et üheksakuise töö ja tulemuse väsimus hakkab ennast näitama, mis on loomulik nähtus st. oled ära teeninud puhkepausi.

 5. Siinkohal tsiteerigem klassikut, kes on öelnud: “Majapidamistööd küll ei tapa… Aga milleks riskida?”

 6. Noh, feng shui ja muud selline teema ütleb sulle selle peale, et kindlasti korista, sest energiad seisavad toas, kui tuba sassis on. Seepärast lähevadki inimesed torssi ja pahuraks sassis toas. Et sinu ümbrus peegeldab sinu sisemust. :P Plika on veel piisavalt väike, et see lause sinu kohta kehtida võiks, muig. Sest ma ei ürita üldse väita, et mingi 4 lapse ema on omadega sassis puhtalt sellepärast, et 4 paskaaki + abikaasa + koer + 2 kassi + naabrilapsed segadust tekitavad ja tema ei jõua ära koristada. :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.