Jan 052009
 

Vaatasin just fotosid Kaidi aastalõpu Londoni-reisist ja üks neist haakus nii hästi minu tänaste mõtete ja igatsustega.

Ei, mitte see postkast, vaid Tesco Express tagaplaanil. Kõige pisem ja mõttetum Tescodest, mida igal pool kesklinnas kohtab.

Just täna mõlkus mul ennist meeles see, kuidas me rahvaga (enamasti Ronni-Katrega) kokku saime, mõnest taolisest Tescost, näiteks sellest imekitsast ja pikast, mis London Eye lähedal asub, alkoholi ja näksimist ostsime ning piknikku pidasime. Sealsamas London Eye kõrval asuval muruplatsil (kohalik Pirogov) või mõnes suures pargis…

Ma tahan nii kangesti Londonisse. Maikuu oleks ideaalne.

  6 Responses to “Nostalgia”

 1. Ma tegelikult tahtsingi Sinuga Londonist rääkida. Läheme sõbrannaga sinna juulis. Küll turistidena, aga aega jääb enda tarbeks ka üle. Kas Sina oskad öelda, kust võiks Londonis (eelistatavalt kesklinnas, sest sinna me ilmselt kõige enam satume) leida mõne süperüberlaheda gooti/metal/rokipoe?. (Ma küsin ette ära, siis saan kaarte joonistama hakata.) Ja mis Sa arvad, kas juulis võiks mõni allahindluslaine olla? Ilmselt mitte, keset suve ju. Riidekraam pidada Inglismaal odav olema?
  Aitäääh :)

 2. Suvised allahindlused hakkavad just nimelt juulikuus, teie ajastus on perfektne.

  Kesklinnas olen ma mõnes Oxford Streeti poes (Londoni suurim kaubandustänav) taolist kaupa näinud, aga need poed pole kaugeltki mitte ägedad (Eestiga võrreldes on valik muidugi etem). Täpsemat asukohta ei oska ka öelda, peate lihtsalt jalutama ja silmad lahti hoidma. Tavalise riidekraami koha pealt on Oxford Street muidugi ületamatu.

  Aga kui teil vähegi, VÄHEGI aega on, siis minge Camdenisse – sinna saab Northern Line’iga (metroo on kiire ja lollikindel, turistile eriti, bussiga eksiks te ilmselt ära + aega läheks palju rohkem – ummikud jms), näiteks Tottenham Court Road metroojaamast (asub Oxford Streeti alguses) 8 minutit.

  Camden ongi teie paradiis, uskuge mind. Googeldage, lugege ise. Kui vähegi seda stiili austate, siis on see kõige olulisem koht, kuhu Londonis minna – kui vabast ajast ei piisa, jätke mõni vaatamisväärsus vahele.

  Huvitav, ma polegi Camdenit oma Londoni-igatsuste listi kirjutanud. Kuidas ma küll võisin unustada :)

  Aga kui te veel nõu tahate millegi Londoniga seotu kohta, siis aitan rõõmuga.

 3. tahan ka londonisse… äkisti saaks oopis seal maasikat näha? maikuu oleks arvatavasti täitsa möeldav…

 4. Ma uurin ja puurin asja ja suured tänud.
  Me oleme sõbrannaga jah mõlemad just selle stiili austajad ja kui ütled, et camden on meie meka, siis sinna ma peame saama :)

 5. 26. dets ma ei soovitaks Oxford streetile minna ka oma vihavaenlasel mitte, sest tänavad ja poed on kõik rahvast paksult täis, nii et liikumisruumi pole üldse. Kui ma sinna tänavale jõudsin, siis ma jäin kõige pealt suu lahti vaatama ja siis hakkasin naerma, sest sellist rahvamassi pole ma veel kunagi tänavatel näinud. Naljakas oli. Allahindlused olid aga sellel ajal muidugi igas poes. Sain omale ägedad tossud 20 naela eest, siin maksavad 1790.- :P

 6. […] me saame teha kõike seda, mida olen igatsenud siin ja siin. Lisaks veel kindlasti päevake Camdenis ning jalutuskäik South […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.