Feb 032009
 

MrsB 2
MrsB 3

Oimaivõi, see on nii humoorikas. Kas te kujutaks ette, et väljas on -1 kraadi, lund ehk mingi 18 cm ning liikluses valitseb sellepärast kaos – bussid ei käi, rongid ei liigu, pea kõigil metrooliinidel on probleemid, autot ei saa välja kaevata, sest kellelgi pole lumelabidat. Pluss koolid on kinni, kohtuistungid ei toimu jne jne jne. See siis lühike kokkuvõte Steni kirjutatust. Oi, kui kahju, et ma pole praegu Londonis, lõbus oleks jälgida, kuidas terve suurlinn väikese lume pärast pea kaotab :)

  2 Responses to “Londonis on lumi maas, vol 2”

 1. ehee, siin iirimaal tuli ka omajagu korralik vaip maha. liiklus liigub vähegi väiksematel teedel teosammul ja majade õued on lumememmekesi täis. kohe näha, et rahvas harva saab ja naudib täiega. kahju ainult, et autot pole, tahaks hirmsasti paarutada siin kohalike vahel :D

 2. Aga kui moelda et siin Inglismaal seda lund vaid sellisel moel kord ehk 10, 20 aasta jooksul maha sajab siis on ju loomulik et see on inimestele harjumatu. Eriti ohtlikuks teeb asja see et autodel ei ole ju talve/naelkumme ja liikumine ilma nendeta lumistel ja jaistel teedel on vaga ohtlik. Samuti libisevad autod teelt valja voi ei ole voimalik kas voi vaiksemast maest yles soita mis siis omakorda tekitavad liiklus ummikuid voi teede sulgemisi.
  Kui aus olla siis ma hoiduks eemale bussist mis sellise ilma ja ilma talvekummideta inimesi soidutada prooviks.
  Koolid on ka peamiselt kinni just selleparast et opetajad ja juhtkond ei paase liiklusolude tottu kooli, mitte selleparast et oues on -1 kraadi.
  Ning otseloomulikult ei ole siin kyllaldaselt lumesahku – ja milleks peakski olema kui enamustel aastatel ju lund ei ole.
  Paljudel inimestel ei ole isegi lumekindlaid saapaid ja konnivad tanavatel plastikaatkotid ymbes jalanoude – ysna koomiline :-)

  Yldiselt aga on inimesed roomsad ja naudivad seda imet – eriti loomulikult lapsed kes kooli asemel lumes saavad mollata…ja valja jatta business inimesed kes seiskuva elu tottu raha kaotavad.
  Meil ajas 30 cm lund ja mul lobu palju. Naudin taiega…ja kordagi rohkem lund kui Eestis :-)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.