Feb 152009
 

Eile olime poole neljani üleval, täna tõusime ikkagi üheksast. Imelikul kombel ei tulnud väsimus enne õhtut, aga minul kadus uni (nagu välja tuli, siis täiesti asjatute) ettevalmistuste käigus ja mõni teine läks puhkamise asemel baarmenit mängima.

Kas te tõesti arvate, et homme ka kell üheksa üles saame? Aga krt, lapse pärast peaks ju normaalsel ajal ärkama!

Olen veetnud viimased paar tundi taaskord juureldes ja diskuteerides teemal, kui halvasti nii avameelse blogi kirjutamine meie (st minu ja Mehe) ülejäänud elu mõjutada võib, aga ikka ei jõua ma mingite üheselt põhjapanevate järelduste ega otsusteni. Tean ju küll, et õelate kavatsuste korral võiks põhimõtteliselt juba seni kirjutatu põhjal mulle igasugust jama kokku keerata (või endale ise kogemata tekitada), aga minu meelest on endiselt kaduvväike tõenäosus, et kellelgi need õelad kavatsused päriselt oleks või et need jamad kogemata kombel ise tuleks, sest hoolimata avameelsusest ja muust taolisest olen ma kõige olulisemad asjad enda arust siiski blogis kirjutatust suhteliselt eraldi hoidnud ning enamikele oma lugejatest olen vaid veel üks anonüümne kuju internetis (kelle küll tänaval ära tunneks :) ).

Eh, ei tea. ja Feedburneri teema käib ka keset ööd üle jõu. Lähen parem ära magama ja päästan, mis päästa annab (pärast eelmist ööd ja praegust kellaaega arvestades vist ei anna enam küll suurt midagi).

  One Response to “Nii see asi küll ei lähe”

  1. Mina kinnitan endale, et kui mõni potentsiaalne ülemus oleks nii nõme, et mind mu blogi pärast (või veel enam, mingi I2-e blogi pärast)tööle võtmata jätaks, oleks ta enivei liiga nõme, et temaga koos töötada. Muud keeramist ei oskagi nagu ette kujutada.

    Ühte tüüpi tean küll, kes blogis ka aadressi ära mainis ja kui ta siis ükskord kirjutas, millist läbu peeti, viskas korteri omanik üürilised selle peale välja. :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.