Mar 052009
 

Just seda mulle oligi vaja!

Üheksatunnine uni tegi igasugustele haigusidudele vähemalt näiliselt 1:0 ära – Mehe palavikutunne on kadunud ja enesetunne neli päeva tagasi aset leidnud oppi arvestades nii hea kui olla saab ning mina tunnen ennast nagu uus ja särav kümnepennine :)

Jõudsin hommikupoolikul duši all käia, masinatäie pesu pesta, kõik prahi elamisest kokku korjata, kolme päevaga tekkinud mustade nõude hunnikud ära likvideerida, köögi ära koristada ja mitu päeva edasilükatud telefonikõnega ühele poole saada.

Siis läksime Maideniga kärutama ja ilm oli tõepoolest just täpselt nii kevadine, nagu Mees lubas – päike paistis ja kõik sulas ja linnud laulsid… Ja poole tee peal läks nii palavaks, et ei saanud muudmoodi, kui pidi kindad ja mütsi ära võtma. Mhmh, eilset enesetunnet arvestades polnud see ilmselt kõige targem mõte, aga no lihtsalt ei saanud muudmoodi :) Isegi Maximast käisin läbi ja vedasin neli liitrit (otse loomulikult soodushinnaga) mahla koju.

Mees jõudis minu äraolemise ajal põrandad ära puhastada, nii et meie elamine on taas peaaegu normaalset välimust saavutamas. Nüüd on vaja natuke kodutööd teha ja varsti leeritundi.

Milline kergendus on jälle ennast hästi tunda! Ma niiiii loodan, et ilm lähebki nüüd aina kevadisemaks, on seda talve ju olnud küll. Märts ikkagi!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.