Mar 162009
 

Võtsin sõbra Google’i abiga kõik tuntumad kauplusteketid ette ja panin vahemaad paika. Selver on muidugi kõige lähemal, aga kõik teised peale Rimi on samuti kilomeetri raadiuses:

Selver – 500 m
Säästukas – 1 km
Konsum – 1 km
Maxima – 1,1 km (Maxima XX paraku 2,2 km)
Comarket – 1,1 km
Rimi – 2,9 km

Seda ma küll ei tea, miks ma peaks tahtma vabatahtlikult jalga Konsumisse või Comarketisse tõsta, kui Selver neist lähemal on ja Säästukas-Maxima võrdsel kaugusel… Rimi kaugusest on muidugi kahju – enne võis seal veel käia, nüüd ei tule enam ilma autota kõne alla. Mis seal ikka – Selver-Maxima-Säästukas marsruudil peaks kõik ostud eduliselt tehtud saama. Ei tea ainult, kuidas selles ühe X-iga Maximas valik on :P

  One Response to “Poodidest”

  1. Paraku meil siin Sauel ja vist ka Tallinnas ühtki XX maksimat põlegi. Vilniuses olid neil XXX Maximad 24 tundi lahti, aga ilmelt see muutub pea – 1. jaanuarist olid nemadki peale saanud 22-10 alkoholimüügi keeluseaduse. Ekstra käisime kell 2359 suures poes, rahvast oli sakuskat hankimas küll.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.