Jun 172009
 

Ega mul käib kõik hoogude kaupa, nii kuidas jumal juhatab.

Saadeti mulle sihuke reklaam meilile. Jättes kõrvale küsimuse, kust nad mu aadressi said, fakti, et ei ole neil just kõige parema kujundusega koduleht ja ka meilipeakiri: Elu Puhtas Looduses ! (just nimelt selline) ei ole just teab mis usaldusväärsust äratav (no minu meelest on see lihtsalt vigane eesti keel) ning Tallinna lähedale ei tahaks ma kohe mitte kolida…

Siis kontseptsioon (kodu keset loodust) ja majad on ju väga nunnud.

Palkmajad on mulle alati meeldinud ja Iiris on ka alati rääkinud, kuidas tema endale kunagi ühte tahab, aga ma pole juba ammu sellele teemale niiviisi teadlikult mõelnud. Palkmaja on igal juhul kõige ägedam maja. Ägedam, kui kõik need tavalised “võtmed kätte” majad. No savimaja on ka väga äge, aga palkmaja on selline… Traditsiooniline ja turvaline :P

Nii ma siis vaatasin seal neid plaane (väga head plaanid kusjuures mu meelest, sellised selged ja informatiivsed) ja fotosid ja muudkui unistasin.

Aga jah, eks me näe, mis tegelikult saab. Savi või palk või kolmetoaline korter Annelinnas. Okei, see viimane oli muidugi nali – Annelinnas igal juhul mitte ;)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.