Sain kirja

…õigemini kingituse 🙂

Kratt tegi mulle märkmiku (ta just hiljuti kirjutas, kuidas ta neid nikerdab)! Tänutäheks selle eest, et leidsin talle Camdenist kõrvarõngad, mida ta otsis – no kui nüüd kaugemale minevikku minna, siis mina olin just rõõmus, kui seda kõrvarõngaste postitust nägin, sest arvasin kohe, et Camdenis võiks taolist kraami olla ja minu jaoks oli see hea viis tänada teda tablettide eest, mis ta mulle kunagi saatis.

Nii me siis üksteist täname 😀

Aga märkmikule on juba kasutusplaan olemas – igas korralikus pulmas peab olema külalisteraamat. See sobib oivaliselt!

Taas kord saab öelda: küll on tore, kui inimesed on ilusad ja head 🙂

1 thought on “Sain kirja”

  1. Pingback: Jõulud tulid tänavu vara » Tikri Päevaraamat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top