Varajane sünnipäevakink

Me oleme juba nädal aega pakki oodanud – ema ja õekese sünnipäevakinki, mille ma palusin varem posti panna, kuna õeke vihjas, et pakis on joogitass, mis meil siin juba mõni aeg tagasi katki läks.

Briti post muidugi rõõmsalt jälle streigib (ta viimasel ajal muud ei teegi), aga täna saime paki lõpuks kätte:

Plika sai omale pikkade käistega body ja sellega kokku sobivad püksid (mõlemad suurus 80, body on täpselt paras, vaat et varsti väike, püksid samas veel liiga pikad), tudukombe, kamapalle ja neljaviljakrõbuskeid, kollase joogitopsi ja kolimisel maha jäänud värvilisest plastist poolkera, mis nüüd omasugustega torni laotud on. Meie saime šokolaadi ja WC-poti luku 😀

Oma kaardi tahtis ta muidugi kohe ära kortsutada… Mul õnnestus vahele astuda ja suurem kahju jäi tegemata.

Krõbuskitega sai kohe pidusöömaaeg maha peetud:

Plika toppis neid kohe kahe käega suhu, kuni enam kuidagi ei mahtunud (ja uusi riideid tuli muidugi ka kohe proovida):

Uus tops on sama põhimõttega kui vana (st niisama vesi välja ei tule, imema peab), aga kõrgem – Plika ei oska seda veel korralikult kallutada, ise saab vee kätte ainult seliliasendis juues. Aga no ongi hea, õppigu ära, kallutamine on väga vajalik oskus. Nokk ei ole sellel pudelil mitte plasmassist, vaid kummist, seda on hirmus hea ka niisama hammastega kiskuda.

Kas te ikka teadsite, et kalevil on tikrišokolaad? Tikreid seal sees muidugi pole, kõigest lõhna- ja maitseaine… Ja maitse ise on täiesti keskpärane, on paremaid. Aga pakend ja nimi on siiski udupeened 😛

Ja hea, et ma siis kõiki šokolaade arvuti klaviatuuri peale ei pannud – arvasin, et arvuti on kinni, aga polnud, nii et hiljem oli palju sulanud šokolaadi… Taheneb praegu külmkapis, ehk väga hull pole.

Igal juhul suured-suured tänud kingitegijatele, meil oli täna tore päev 😛

Ah, perearsti juures sai Plika kah arvele võetud – mitte kedagi ei huvitanud sünnitunnistus ega tõlked, lihtsalt ankeedi pidin täitma. Järgmisel kolmapäeval läheme kontrolli ja süstima. Vaktsineerimise teemal tahaks tegelikult pikemalt rääkida, aga ei viitsi hetkel. mõni teine kord ehk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top