Nov 172009
 

Võitsin just oma esimesed “päris” oksjonid – seni olen ostnud vaid buy now asju :P Aga kuna Woolworths on pankrotis, tuleb otsida alternatiivseid meetodeid saamaks endale ülejäänud Mary Higgins Clarki ja Jackie Collinsi puuduolevad raamatud sama odavalt – seal oli 3 for £5, seega ei taha maksta üle £1.33. Sain just ühelt müüjalt kaks tükki hindadega £1.24 ja £1.21. Postikulu tasuta. Mina olen rahul, olgu siis pealegi kasutatud :)

Jätsin esimest korda elus feedbacki, kõik muidugi positiivsed, sest ühtki jama mul veel olnud pole. Ise olen ka müüjatelt saanud (loogiline, sest ma maksan alati kõik tellitud asjad kohe ära, ega neil muu põhjal polegi panna).

Organic marlikad, mis ma reede õhtul mähkmepükstega ühel ajal tellisin, jõudsid ka just täna hommikul kohale. Neid peaks enne kasutamist kaks korda läbi pesema, et paremini imaks… No ma ühe panin koos uute pükstega kohe alla, ei suutnud kannatada :P

Ootan veel viit raamatut – nelja eBayst, ühte Amazonist. Teised kaks eBay raamatut maksid veidi rohkem :P £2.69 ühe Jackie Collinsi eest, mis sisaldas tegelikult kahte raamatut, seega £1.34 tk ja £2.88 Leo Hickman “Life Stripped Bare’i” eest – selle puhul olin arusaadavatel põhjustel nõus veidi rohkem maksma. Amazoni pirakas ajalooraamat maksis, oh õudu, £13.25, aga kuna varasemalt tellitud RAMi ma ei saanudki (soodukaga oli otsa saanud ja täishinnaga liiga kallis), oli mul veel MrsB kinkekaardist veidi alles, nii et sain üldse tasuta :) Postikulu polnud ka ühelgi raamatul.

Ühesõnaga online-kaubandus on sõltuvusttekitav. Raamatutega pole mul ju mingit kiiret ka, lihtsalt pean eBays tasuta kohaletoimetamisega odavatel variantidel silma peal ja kui juhtub, et jõuan hommikul arvutisse alles pärast oksjoni lõppemist (nagu eile) – eks siis mõni teine kord, neid liigub kogu aeg.

Pole vaja teha muud, kui arvutis paar klikki ning seejärel postiljoni oodata. Asjad tuuakse hirmodavalt koju kätte ja iga päev on jõulud :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.