Nov 172009
 

maasikad…ehk eBay saaga jätkub.

Mõtlesin vaadata, ega seal äkki TotsBotsi one size pealispükse (odavamalt) ei müüda (ehkki need on nii uued, et olen seni ainult ühes poes näinud) ja leidsin hoopis nende MAASIKATEGA püksid! Hinnaks oli tol hetkel £3.61 ja oksjoni lõpp 15 minuti pärast.

Jõudsin kõigepealt kiirelt välja googeldada, et need on mingi vanem mudel, mida enam pea kuskil ei müüda, sellepärast ma polnudki neist varem miskit kuulnud. Igatahes otsustasin, et pean need saama, mis siis, et pole one size – suurus oli igatahes õige, nr 2, 18-35 lbs ehk alates 8 kg.

Hakkasin kolm minutit enne oksjoni lõppu natukesehaaval juurde pakkuma – alguses liikus miinimum 20p, siis juba 50p kaupa. Keegi oli maksimumi kõrgemaks pannud, nii et ma olin 6x järjest outbid. Aga seitsmenda korraga jäin £9-ga võitjaks, keegi õnneks üle pakkuma ei tulnud. Postikulu on £1.25, nii et kokku £10.25 – 50p kallim, kui nood teised äsjatellitud, mida sünnist potini kasutada saab. Aga suva :D MAASIKATEGA mähkmepüksid :D Ma olen ekstaasis.

Lapsevanema rõõmud, tõepoolest. Aga no kuidas sa jätad Maasikale maasikatega püksid ostmata, ah? :)

  2 Responses to “Hasart! Võit! Rahulolu!”

  1. Köige möttekam on minut enne oksjoni löppemist pakkuma hakata, et hinda möttetult ja liiga vara yles ei kruviks.

  2. Jah, seda ma teengi. Aga sel puhul oli keegi teine oma max bidi nii suureks pannud, et odavamalt poleks nagunii saanud. Tol viimasel hetkel polnud peale minu ühtki pakkujat.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.