Tissivõõrutus, teine öö

Esimene vigin veerand ühest. Paar rahustavat sõna ja patsutust, veidike selja silitamist ning magas edasi.

Teine vigin veidi enne ühte. Kogu protsess ca pool tundi – alguses katse niisama rahustada, siis max viis minutit ringi kõndimist, laps süles, siis tagasi voodisse ja käe hoidmine/rahustavad sõnad, kuni sügavalt magas.

Kolmas vigin pool viis. Protsess sama, mis eelmine kord (ja kestis sama kaua), ainult et 5 min ringkäike oli kaks.

Kell kaheksa lõi Plika plaks silmad lahti, tõusis istuli, naeratas ja ronis meie voodisse. Mõtlesin, kas üldse proovida tissiga, lõpuks ikka pakkusin. Mängis niisama, pani huuled ümber, aga imema ei hakanud, tõmbas pea tagasi ja naeris. Nii ta on vahel päevasel ajal samamoodi mänginud. Niisiis jäi hommikune tiss ka ära.

Mina magasin suures voodis, olin kella- ja kõrvaltvaataja. Abikaasa tegi kogu raske töö. Viiest jäi veel Plika kõrvale magama 🙂 Plika oli terve öö oma voodis, seda pole ka teab mis ajast juhtunud.

Ilm on täna nii vihmane, et välja vist ei lähe (ehkki siinmaal kunagi ei tea, kahe tunni pärast võib vabalt päike paista) – seega võib juhtuda, et lõunauni tuleb tissi otsas. Eks näis, kuidas kujuneb. Mina olen igatahes väga rahul. Abikaasa on mu kangelane 😛

1 thought on “Tissivõõrutus, teine öö”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top