Mar 242010
 

CIMG9760

Käisin eile ämmaka juures, mõttetu visiit nagu tavaliselt – kõik oli korras. Nojaa, südamelööke sain kuulda, mis oli nunnu, aga kuna ma tunnen juba kaks nädalat liigutusi, pole selleski midagi erilist. Ainus huvitav info oli see, et mu veri sisaldab veidike M-antikehi, millel nad nüüd hakkavad silma peal hoidma, et nad juhtumisi ei paljuneks – võimalik, et pean edaspidi iga kuu verd andma. Aga muidu on need suht suvakad asjad, seda kinnitas nii ämmakas kui hiljem Google’ist loetu. Ja no mina, vana muretu rase, ei muretse ju millegi pärast :)

Neli nädalat ja üks päev LA-ni… Ei suuda ära oodata! Ja katsugu ta siis vaid jalgu ristis hoida :P

  6 Responses to “20 nädalat”

 1. Esimene lause ütleks nagu, et arstilkäimine oleks olnud mõttekas, kui midagi oleks halvasti.

 2. Einoh, mitte otseselt halvasti, aga oleks mul siis kunagi mingeid muresid, tahaks ma midagi küsidagi… Tavaliselt on nii, et lähen antud ajaks kohale, istun poolteist tundi ukse taga, siis viis minutit sees – vererõhk, südamelöögid, kõik on korras, jah? Ja aidaa. Sihuke mõttetu ajaraiskamise tunne tekib.

  Seekord kusjuures sain esimest korda elus juba 10 minutit pärast õiget aega sisse – olin nimelt päeva esimene, avati alles pärastlõunal.

 3. esimene reaktsioon pildile – näe, minu kõht :)

  kuidas LA alles 24ndal nädalal tehakse?

  mul tegelikult juba 23. nädal. LA tehtud 4 nädalat tagasi.

  aga vaprat ootamist, pärast on jälle tükk maad parem ja selgem olla.

 4. Ah, ma ei viitsi seletada, miks nii hilja, aga öeldi mitmelt poolt, et on ok, ma ei hakanud siis varasemat nõudma. Kuna KV ja double olid mõlemad korras ning liigutusi tunnen ka, siis ei oska nagu enam millegi pärast muretseda, tahaks ainult sugu teada :)

 5. Asjatundmatule,kas LA on ultraheli?? :)

 6. Njah, kipun end unustama ja rasedate žargooni kasutama :) LA ehk looteanatoomia on teine plaaniline UH, mida tehakse reeglina 19-22 nädalal. KV ehk kuklavolt on esimene, seda tehakse 12-14 (viimases arvus pole päris kindel, aga kuskile sinnakanti peaks jääma) nädalal.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.