May 082010
 

CIMG0436

Sain oma kannu ja termomeetri mitu nädalat tagasi kätte, täna jõudsin lõpuks katsetamiseni. Lillest ei tulnud muidugi midagi välja, pole ju üle poole aasta praktiseerinud, aga šokolaadisüda õnnestus esimest korda perfektselt. Ja kohv tuli KUUM – termomeetrist on ikka kasu, kui iga päev kohvi ei tee, kaob kuumusetunnetus käe seest üpris kiiresti. Nii et masin töötab ja väike kann õigustas ennast. Nüüd vaja ainult praktikat :D

Aga me läheme nüüd Vera Cruzi hommikust sööma.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.