May 182010
 

Olgem ausad, kui ma Rootsis olin ja igapäevaselt Eesti soojakraade vaatasin, tegi kadedaks küll :P Esimene päev Rootsis oli täitsa mõnus, laupäev suisa suvine, viimasel päeval oli ka suve moodi, aga siis olin juba ära minemas. No ja Londonis olid ju siiamaani sihukesed pooletoobised ilmad…

Igatahes võin rõõmuga raporteerida, et praegu, kell üksteist hommikul, on väljas 17 kraadi sooja ning tänasest laupäevani lubab 21-25 kraadi. Muidugi ilmateade võib iga päev muutuda ja kindlasti muutubki, aga lootustandev indeed.

Sest viimased Londoni nädalad võiksid ometigi mõnusad olla :) Mul on juba natuke kahju kolida… Ehkki tean, et Eestis saab veel ägedam olema.

  5 Responses to “Võtsin suve Londonisse kaasa”

 1. Hommikul kell 7 kui Tallinnasse sõisin oli õues 17 kraadi sooja ;)

 2. Ma tahtsin ka just kirjutada, et kell 11 17 kraadi on ikka nõrk tulemus :P Sel ajal oli Tartus juba 22 kraadi. :D

 3. *kannatlikult*

  Jah, ma TEAN, et Eestis on juba nädal aega täielik kuum suvi olnud, aga Londoni seniseid 15-kraadiseid ilmu arvestades on praegune väga hea tulemus.

  Doh.

 4. jah, ma tean, et sa tead.
  aga ikkagi :P

 5. Oh, ma hoian ka pöidlaid pihus, et meil siin ilus tuleks. Muidu juulis pulma minek ja ma olen valge nagu luik ja kõik eesti tibid on pruunid-pruunid :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.