May 312010
 

CIMG0719

Selline vaade avaneb hetkel köögiaknast. väljas hakkab juba valgeks minema…

Ma üritasin pool tunnikest tagasi täiesti kohusetundlikult magama minna. Vähkresin kümme minutit voodis, andsin siis alla, kraamisin arvuti välja ja istun nüüd koridoris, elutoa ukse taga – magamistoast, mis meie käsutusse anti (ega ka köögist, kus oleks vähemalt laud, eks), minu säästuläpakas wifit välja ei võta.

Mul pole absoluutselt und, isegi väsimust mitte. UK kell on muidugi ka alles kaks läbi, see vast osaliselt seletab. Ärevus on sees, sadu mõtteid keerleb peas, eks see ole ainult loomulik.

Päev möödus kiirelt ja sebimist oli rohkem kui rubla eest, aga lõppkokkuvõttes läks kõik väga hästi. Reisimuljetest kirjutan homme või kunagi hiljem kindlasti pikemalt, palju on rääkida.

Kuidagi hoopis teine tunne on, kui eelmine kord eestisse tagasi kolides. Toona oli meil juba elamine olemas, ootusärevus peamiselt lapse sünni pärast, töö leidmise suhtes olime optimistlikud ja muretud. Seekord on elamisega keerulisemad lood, tööst parem ei räägigi… Rahaline seis pole üldse halb, aga ka eesmärgid ja soovid on tunduvalt suuremad. Lapse sünnini on veel veidi aega ja no teisega ei ole ootusärevus enam nagunii sama, ettekujutlus asjast on ju olemas :)

Nii et hetkel pole sellist ülevoolavat õnnetunnet, vaid pigem murelik-meeldiv ärevus. Seekord jäi suurem tükk südamest Londonisse maha ja on vastupidiselt eelmisele korrale kahtlused, kas tagasi kolimine oli ikka õige otsus. Küllap siiski oli, üleeile öösel leidsin ka üle pika aja märgi, mis sellele viitas.

Eks lähema kuu jooksul peaks enamik olulisi asju selgeks saama. Kui heas või halvas seisus me tegelikult oleme. Loodame, et ikka väga heas. Kõik lihtsalt PEAB hästi minema, teate ju küll – ainult seda ma endale iga päev sisendan.

Nüüd tuleb ainult rahulikult võtta…

Kõik magavad, mina ei taha. Lihtsalt ei viitsi sinna voodisse lakke vahtima minna. Samas reisiseiklustest praegu ka kirjutada ei viitsi, mõtted on liiga laiali. Otsin vist raamatu välja, mis lennukis pooleli jäi, ning loen seda seni, kuni uni maha murrab.

CIMG0732

  8 Responses to “Uus algus”

 1. Uelkam bäkk!

 2. Ohh kui äge. Ei jõua ära oodata mil teid näeme ;)

 3. Mis linnas te elate nüüd Eestis?

  Ilus, avar vaade! :)

 4. Teretulemast koju!

 5. LadyGardenia, meil on ühine kodulinn, see peenike vaade on pildistatud kõige tavalisema Mai rajooni maja viienda korruse aknast ;)

 6. Kõike head teile kaunil Eestimaal! :)

 7. Tere tulemast tagasi!
  Ehk satume siin provintsis mõnel tänavanurgal kokku :)

 8. Ai, ma just vaatasingi et tundub olevat Mai rajooni moodi. :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.