Jul 052010
 

Kuna mul on viimasel ajal hirmus palju vaba aega ning pole ikka veel olnud meeles Abikaasa ema keldrist lugemata raamatuid ära tuua, kolan keskmisest enam netis meelelahutust otsides ringi – ehk siis loen igasugu ajalehti ja piilun mitu korda päevas ka Blogtreesse. Ega ma seal rohkem midagi teha ei viitsi, kui vaatan enim loetud postituste listi üle ning kui miski huvitav tundub, loen läbi.

Noo, ja nii sattusin ma eile õhtul ühele ilusale postitusele. Ja ma kujutan ette, et pooleteise kuu pärast mõtlen ma umbes-täpselt samamoodi :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.