Jul 062010
 

Eelmisel aastal tegime maasikamoosi 11. juulil. Toona sai turult ostetud viis kilo maasikaid, Abikaasa ja tema sõber puhastasid, mina ainult tampisin.

See aasta on maasikaid vähe, tippaeg kuidagi ootamatult mööda saanud ja hinnad poole kallimad. Aga meile langes sülle suur õnn – saime minna Abikaasa sugulase maakodu maasikapõldu rüüstama. Mina, olgem ausad, korjasin rohkem suhu ja ägisesin niisama, ei ole just kõige kergem sellise kõhuga muudkui kükitada ja jälle püsti tõusta… No natuke sai ikka ämbrisse ka :P Aga Abikaasa tegutses väga operatiivselt, tunni-pooleteisega oli umbes viis kilo olemas.

CIMG0963

Abikaasa jäi Plikaga magama, ema aitas puhastada ja tampida, nüüd on kolmteist karpi sügavkülmas. Ilmselt umbes sarnane kogus, kui eelmine aastagi sai. Aga seekord läheme paari päeva pärast jälle korjama. Loodan, et saame vähemalt teist sama palju veel :P

CIMG0971

  2 Responses to “Saak”

  1. Kas mina ei või kaasa tulla ja endale natukene korjata? :)

  2. Eks peab neilt küsima, mina ei tea :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.