Aug 082010
 

Kuna Pärnu ökopoodidest ega Loodusperest ma soovitut ei leidnud, tõi õeke mulle Rootsist neli 750 ml spreipudelit plekieemaldit – oli soodushinnaga, tavalisest poole odavam, eesti rahas umbes 50 kr pudel. Sihuke ökomärk on peal, olevat eriti karmide nõuetega (tolle lingi all müüdav puhastaja pole kuidagi asjaga seotud, lihtsalt seal oli vajalik märk inglise keeles ära seletatud).

Olla hea kraam, ütleb õeke, kes on ise asja järgi proovinud. Minule oli peamine, et oleks keskkonnasõbralik ja pritsitav, teine kord on hirmus mugav suuremaid määrdunud pindu töödelda. Soodne hind rõõmustas muidugi ka. Aga väikeste plekkide puhul on sapiseep endiselt asendamatu – selle headuse üle rõõmustan ikka ja jälle. Emal on mingi Selveri laadapäevadelt ostetud umbes viiekroonine variant – ja töötab tunduvalt paremini kui suvaline tavaline plekieemaldi.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.